Stor brand udbrudt: Luk døre og vinduer

Foto: Shutterstock.com

Der er udbrudt brand i en større ejendom, så det har skabt en masse røgudvikling. Politiet opfordrer derfor til, at man lukker døre og vinduer, så man ikke får røg ind i hjemmet.

Tirsdag middag er der udbrudt brand i en større ejendom i Odense S på Egelundsvej. Det har medført, at der er en kraftig røgudvikling, som vinden i øjeblikket blæser fra syd mod nord. Borgere i det område bør derfor lukke døre og vinduer og forholde sig indendørs.

De opfordres ligeledes til at slukke for al ventilation i hjemmet. Det meddeler Fyns Politi i en besked på det sociale medie Twitter.

"Brand i større ejendom på Egelundsvej i Odense S. Der er en del røgudvikling som følge af branden. Vinden blæser fra syd mod nord. Borger i området nord for branden bedes holde sig ude af røgfanen, lukke døre og vinduer samt slukke for evt. ventilation," skriver Fyns Politi på Twitter.

Virksomhed der brænder

Hvordan branden er opstået, er der pt. ikke nogen der er klar over, men til gengæld kan Thomas Bentsen fra Fyns Politi berette om, at det er en virksomhed, der er gået i brand.

”Det er en virksomhed, der brænder. Det startede i en træterrasse, og branden har nu bredt sig til tagkonstruktionen. Årsagen kender jeg ikke,” fortæller han til TV2Fyn.

Det er en kraftig røg, som der i øjeblikket bliver udsendt fra ejendommen, men den er ikke umiddelbart livsfarlig. Folk i området opfordres dog fortsat til at blive indenfor og med lukkede døre og vinduer, så de er helt uden for risiko.

Politiet skulle ikke have modtaget meldinger om, at der skulle være personer i fare i forbindelse ved branden, hvor folk er blevet evakueret.

Læs også

Billede får fans til at rase over Justin Bieber

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip