Tragisk kollision med lastbil kostede 65-årig kvinde livet

En 65-årig kvindes liv stod desværre ikke til at redde, da hun var involveret i en frontal ulykke med en lastbil. De pårørende til kvinden er underettet.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi kan her til morgen berette om, at en 65-årig kvinde var involveret i et frontalt sammenstød med en lastbil på Højrebyvej i ved Nakskov, og det kostede desværre kvinden livet.

De pårørende til kvinden er blevet underrettet.

Det var i går klokken 15.30, at politiet modtog en anmeldelse om, at der var sket en ulykke på Højrebyvej. Her forlød det sig, at en personbil var kørt frontalt ind i en lastbil, og bilisten var kommet alvorligt til skade.

Læs også

Helt væk! Bilist kørte 100 km/t på dansk landevej... Bremserne virkede ikke

Politiet ankom hurtigt til scenen, og de kunne se, at det stod kritisk til med den 65-årige kvinde. En helikopter blev derfor tilkaldt ulykkesstedet, hvorefter hun blev fragtet til Rigshospitalet. Desværre stod kvindes liv ikke til at redde.

“Efter ulykken blev bilisten bragt med helikopter til Rigshospitalet. Efterfølgende er hun afgået ved døden,” fortæller vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Endnu uklart hvad der skete

Det har været meget sparsommeligt med oplysninger omkring ulykken, og derfor kendes årsagen til sammenstødet altså ikke endnu. Om det var den 65-årige kvinde, der kørte over i den forkerte vejside, eller om det i stedet var den modkørende lastbil, har politiet ikke kunne berette om.

En bilinspektør har været forbi ulykkesstedet, og politiet afventer nu denne rapport, før de udtaler sig om, hvordan ulykken pludseligt opstod.

“Vi afventer en rapport fra bilinspektøren, som har været ude at undersøge ulykkesstedet,” lyder det fra vagtchefen.

Den 65-årige kvinde var alene i bilen, og det samme var tilfældet for chaufføren i den modkørende lastbil. Denne chauffør slap uskadt fra ulykken.

Læs også

Dreng med astma døde kort efter, at ambulancereddere nægtede at tage ham med på hospitalet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip