Ung mand raserede tog efter 'rimelig våd bytur': Kan nu se frem til enormt erstatningskrav

Foto: Shutterstock

Natten til søndag gik en ung mand amok på et holdende tog efter en bytur. Det kostede en tur i detentionen - og et enormt erstatningskrav.

En 21-årig mand havde måske brug for at komme ud med nogle aggressioner efter en bytur natten til søndag.

Læs også

Meny med varmt tilbud på Kærgården: Ikke set billigere siden nytår

I hvert fald besluttede han sig for, at et holdende tog på Aarhus Banegård skulle udsættes for en solid omgang tæsk, og til dette formål benyttede han sig af et jernrør.

Den unge mand havde været på 'en rimelig våd bytur', som endte med, at han kl. 03.47 natten til søndag stod på Aarhus Banegård, hvor han altså endte med at se sig sur på et holdende tog.

Åbenbart blev han så sur, at han mente, at han var nødt til at brække et jernrør af banegårdens sprinklersystem, som han kunne bruge til at give toget de bank, han mente, at det havde fortjent.

I og med, at han havde brækket et jernrør af et sprinklersystem, blev toget ikke blot udsat for skader. Mens han tæskede løs på toget, fossede det nemlig ud med vand på både perron og spor.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Det resulterede i, at den 21-årig mand først blev tilbageholdt af en vagt på banegården, som sørgede for, at politiet også blev tilkaldt, så de kunne anholde ham.

Havde den unge mand håbet på, at han blot kunne slippe med en advarsel, er han nok blevet skuffet.

Ifølge Østjyllands Politi endte det nemlig med, at han blev taget med på stationen, så han kunne sove sin rus ud i detentionen. Inden han blev placeret her, blev han dog først sigtet for hærværk.

Læs også

Smugkiggede i en anden passagers beskeder: Én besked var chokerende

Af politiet kan han se frem til at få en bødestraf, men hertil kan han også forvente, at han vil blive ramt af et større erstatningskrav, når skaderne på tog og sprinkleranlæg er blevet opgjort.

.

Dagens Gossip