Forside Nyheder Sprød, blød, sød og salt chokolade-karameltærte: Dine smagsløg vil takke...

Sprød, blød, sød og salt chokolade-karameltærte: Dine smagsløg vil takke dig

Billede

Lige nu læser andre

Med denne sprøde, bløde og søde drøm af en kage, kan man næsten ikke gå galt i byen.

Home Cooking Adventure har lavet en opkrift, der kombinerer en sprød mandelbund med salt klistret karamel og bittersød chokolade.

Hun skriver selv, at den ikke er svær at lave – det svære er at vente på, at dejen sætter sig, så du kan pynte og spise. Velbekomme.

Til en kage på 6-8 portioner skal du bruge:

Læs også

Mandelbund:
160 gram mel
30 gram blendede mandler
30 gram usødet kakaopulver
50 gram sukker
1/4 teske salt
110 gram cold usaltet smør i små stykker
1 teske vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
1 æg
1-2 spiseskeer koldt vand

Karamel:
300 gram sukker
1 dl vand
120 gram fed fløde
70 gram usaltet smør
1 teske salt

Chokoladeganache:
120 gram fed fløde
120 gram hakket bitter chokolade

Saltflager til at drysse over

Se hvordan du bager den vidunderlige kage i videoen herunder:

Klik for at vise eksternt indhold fra youtube,
- Du kan altid aktivere og deaktivere tredjepartsindhold.
Du accepterer hermed at vise eksternt tredjepartsindhold. Persondata kan blive sendt til udbyderen af indholdet og andre tredjepartstjenester.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Læs også

Ads by MGDK