Tysk madras smadrer test – Længe siden jeg har sovet så godt

Foto: Emma-Madras

En god madras er oftest lig med en god søvn. Der er ikke mange bedre følelser end at vågne op fra en god nats søvn. Det er med til at øge livsglæden og giver en god start på dagen. Det har den tyske madrasvirksomhed arbejdet på og senest har de smadret alle deres konkurrenter i test om den bedste madras.

Sponseret indhold

Med konkurrenter som Tempur-madrassen Original Supreme cooltuch til 14.999 kr. vandt Emma-madrassen til blot 4.999 kr. overlegent. De slog Tempur madrassen, som ansås til at være den største konkurrent, på næsten alle parametre og blev derfor kåret til den bedste madras på markedet.

Gratis levering lige til døren og lang returret

Har du ikke set Emma-madrassen i din lokale butik, så er der en god grund til det. Du kan nemlig ikke købe madrassen i de fysiske butikker og de kan kun købes på deres online-platform. Emma-madras tilbyder at du kan få madrassen hjem til dig i 100 dage og prøve madrassen, da de mener at du ikke kan vurdere en madras på 10 minutter i butikken. Du får altså lov til at få en testvindende madras hjem til dig i 3 måneder med fuld returret, hvor du kan få lov at prøve madrassen af.

Udover 3 måneders prøvetid på din madras giver Emma-madras dig 10 års garanti på madrassen.

Klik her for se den testvindende madras

Min vurdering

Min nattesøvn har de seneste år ikke været den bedste og da jeg så denne test, undersøgte jeg denne madras nærmere. Jeg havde aldrig selv set madrassen før og fandt hurtigt frem til deres hjemmeside (Link). Her fandt jeg det utrolig tiltrækkende at jeg kunne få lov til at prøve madrassen i 100 dage. Jeg bestilte madrassen og 4 dage senere stod den ved min hoveddør.

I min test af madrassen, må jeg erklære mig enig med testen, og i mange år har jeg ikke sovet så godt, som jeg gør på Emma-madrassen. At min returret er på 100 dage, er sådan set irrelevant for mig nu, for den her madras skal jeg ikke af med igen.

Klik ind og se Emma-madrassen her