Kvinde tegner nøgenbilleder af klamme Tinder-dates: Nu bliver hun truet på livet

- Det er ikke svært at finde ud af, hvor du arbejder og bor. Jeg vil finde dig og slå dig ihjel.

Så grum lyder beskeden fra en forsmået mand, der har været udsat for Anna Genslers streg.

Hun er som mange andre aktiv bruger af Tinder - en dating-app, hvor hun dog til sin store skuffelse bliver mødt af mange perverse og sexistiske beskeder fra mænd. Som svar gav hun sig til at tegne mændene nøgne. Siden delte hun tegningen og korrespondancen til et stadigt voksende publikum på Instagram, hvor hendes konto instagranniepants i skrivende stund knap 32.000 følgere.

Læs også: Guide: Sådan får du masser af sex på Tinder

Men 28. april tikkede ovenstående besked ind i hendes mail, skriver hun på sin blog. Det blev den første af flere, hvor afsenderen gjorde klart, at hvis hun ikke fjerner billedet af ham, vil han slå hende ihjel.

- Jeg vil opsøge hende, og jeg vil skære halsen over på hende og lave en video om det. Dette er en advarsel, lød endnu en besked.

Han havde brugt en falsk emailadresse, men ved hjælp af IP-adressen, fandt hun til sin store skræk ud af, at manden ligesom hende boede i den amerikanske by Balitmore, få minutters kørsel fra hendes hjem.

Flere trusler fulgte, og Anna Gensler forsøgte forgæves at melde sagen til politiet. Her lød beskeden, at hun blot skulle slette beskederne, og at han nok ikke ville gøre alvor af truslerne.

Læs også: Kvinde får klamme Tinder-beskeder: Her er hendes søde hævn

Til sidst fik hun ved hjælp af sin far og flere bekendte endelig en betjent til at lytte til hende. Men sagsbehandlingen tog så lang tid og var fyldt med fejl, at hun endnu ikke har turdet at tage hjem. I stedet bor hun nu ved nogle venner.

Trods frygten for sit liv nægtede Anna Gensler først at slette billedet af manden.

- Frygt er det stærkeste våben til at få folk til at tie stille, men det er vigtigt at huske, at vores stemme er vores stærkeste værktøj i forsøget på at skabe en forandring. Så ja, jeg er bange, men jeg har brug for, at min stemme bliver hørt, skriver Anna Gensler på sin blog.

Hun har dog siden fjernet billedet - blandt andet fordi at hun ikke har hørt fra politiet i 12 dage.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se flere af Anna Genslers sjove tegninger herunder:

 

Dagens Gossip