Til kagen os skiller? Datingsite fokuserer på grovæderi

Det er nu muligt at fødes over en fælles interesse for kage: Foto: Shutterstock

Der findes efterhånden et datingkoncept til en hvilken som helst kropstype, interesse eller fetisch. Et nyt koncept forsøger at smelte flere ting sammen, hvor to af dem er dovenskab og grovæderi.

Et nyt datingsite forsøger sig på sociale medier ved at lokke grovædere til at oprette sig. Flere af deres opslag på Instagram har handlet om at spise, et af opslagene kommer med følgende 'sandhed':

'Genveje til mit hjerte
1. Køb mad til mig
2. Lav mad til mig
3. Vær mad'

What is better than falling in love with food? Falling in love with someone who loves food 🤩\nIs #gluttony your sin? Go to EvaSins.com and find your match based on your favorite sin 😈\n#evasins #sins #7sins #onlinedating #foodie #foodquotes #foodstagram #singlelifeproblems

Andre lignende udsagn kan findes på deres Instagram-konto sammen med udsagn om andre måder at mødes på.

Konceptet er syv dødssynder

Det er ikke kun grovæderi, der er i fokus på evasins.com - Alle syv dødssynder bliver præsenteret som noget, man kan mødes omkring. Hovmod, gerrighed, utugt, misundelse, frådseri, vrede og dovenskab er alle en del af konceptet, så der er flere muligheder, når man skal finde en date. 

Evasins skriver i en pressemeddelelse, at man kan skifte synd afhængigt af humøret, således kan man drive utugt om fredagen, dovenskab om lørdagen og frådseri om søndagen. Det virker som en god weekend med den helt rigtige sammensætning af fest, Netflix og pizza.

Et andet opslag siger:
'Jeg har en kæreste,
Hey vent nej, det er et køleskab
Jeg har et køleskab'

If eating food is your favourite thing in the world, then #gluttony is your sin 🌮🍔🍝🍜Go to evasins.com and find your match based on your favourite sin💞\n#evasins #sins #7sins #onlinedating #food #foodie #foodpassion

Ifølge pressemeddelelsen arbejder de traditionelle datingsider kun med utugt som synd, men det tilfredsstiller tilsyneladende ikke masserne, da der er mange måder at mødes på. Det er endnu uvist om der er opstået kærlighed ved første kage på datingsitet, men vi skal nok holde jer opdateret.

 

Læs også

Ung mor sugardater for at forsørge tre børn: 'Jeg er ikke en luder'

 

 

Dagens Gossip