I aften vender TV 2-program tilbage

Foto: Shutterstock.com

Der er premiere på den nye sæson i aften.

Sommerhussalget er mange steder i Danmark tordnet i vejret det seneste år. Interessen for at få et fristed blomstrer, og det betyder, at antallet af solgte ferieboliger er steget.

Det er også sommerhuse, der er omdrejningspunktet for TV 2-programmet Sommerdrømme, der har premiere på en ny sæson i aften den 7. april.

Fire par skal gennem otte programmer kreere deres drømmesommerhus ved en af Danmarks bedste badestrande i Marielyst på Falster, lyder det i pressemeddelelsen fra TV 2.

310.000 kroner til rådighed

Hvert par har 310.000 kroner på kontoen, når de skal forvandle et nøgent sommerhus til en færdig sommerdrøm. Værten er igen i år Pelle Emil Rex Hebsgaard, som også var vært på første sæson af Sommerdrømme.

Værten er igen i år Pelle Emil Rex Hebsgaard, som også var vært på første sæson af Sommerdrømme.  Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2.

Hver uge bliver parrene bedømt på deres håndværk og indretning, når de to dommere, Jacob Carlsson og Camilla Kjems, kommer på besøg og kårer ugeopgavens vinder. Jo længere de kommer med rummene, jo tættere kommer de også på hinanden, fordi relationerne bliver presset, når tiden gør dem stresset i kampen om et sommerhus til to millioner kroner, skriver TV 2.

Hver uge bliver parrene bedømt på deres håndværk og indretning, når de to dommere, Jacob Carlsson og Camilla Kjems, kommer på besøg og kårer ugeopgavens vinder.  Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2.

Her er de fire par

I den nye sæson er det igen fire par, der kæmper om gøre det bedst og vinde et sommerhus til to millioner kroner. 

Herunder kan du se de fire par, der er en del af anden sæson af TV 2-programmet.

Ole (56) og Anne (28) er far og datter. Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2.

Ole (56) og Anne (28) er far og datter. Ole er svagstrømsingeniør, og Anne er nyuddannet arkitekt med speciale i bygninger med kulturarv. De er begge friluftsmennesker og elsker udeliv, genbrug og bæredygtighed.

Maja (32) og Lone (32) er enæggede tvillinger. Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2.

Maja (32) og Lone (32) er enæggede tvillinger. Maja er pædagog, og Lone er business analyst. De er store familiemennesker og ses næsten hver dag, og de drømmer om at skabe et sted, hvor de kan samle hele familien.

Lambang (37) og Kaspar (33) er gift og bor i Valby med deres tvillinger. Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2.

Lambang (37) og Kaspar (33) er gift og bor i Valby med deres tvillinger, som er født af en rugemor i USA. Lambang er børnelæge, og Kaspar arbejder som PR- og kommunikationsrådgiver.

Asger (23) og Mathias (23) er venner og bor begge i Århus. Foto: Simon Grossert Linnemann/TV 2.

Asger (23) og Mathias (23) er venner og bor begge i Århus. Asger er uddannet professionsbachelor i markedsføringsøkonomi, og Mathias studerer økonomi på Aarhus Universitet. 

Den nye sæson af Sommerdrømme har premiere onsdag 7. april på TV 2 PLAY og TV 2.

 

 

Dagens Gossip