Hvis du hedder det samme som hans ekskæreste, så giver han en jordomrejse

Jordan Axani skulle have tilbragt julen sammen med sin kæreste i Bangkok, men sådan gik det aldrig. Tilbage i marts måned gik hans kæreste, Elizabeth Gallagher, nemlig fra ham. Så nu er der en billet i overskud.

Den 27-årige canadier fandt nemlig ud af, at det var næsten umuligt at ændre navnet på billetten. Derfor gik han til tasterne på Reddit, hvor han eftersøgte en kvinde med samme navn, der kunne have lyst til at tage på en jordomrejse med ham, skriver Metro.

- I marts måned bookede jeg en ret fed jordomrejse  til min ex og jeg, der skulle have været afholdt denne jul. Vi er ikke sammen mere, men jeg har stadig planer om at tage afsted, og det skal hun selvfølgelig ikke. Fordi jeg hader tanken om, at en billet til en jordomrejse skal gå til spilde, så leder jeg efter en canadier, der også hedder Elizabeth Gallagher, der kunne bruge billetten, skrev han på Reddit.

Hvis du kender en canadier, der hedder Elizabeth Gallagher, så er det faktisk en ret fed rejse, hun kan komme på.

Her kan du se den fulde rejseplan.

21. december: New York —> Milano
28. december: Prag —> Paris
29. december: Paris —> Bangkok
7. januar: Bangkok —> New Delhi
8. januar: New Delhi —> New York

Selvom det kunne lyde sådan, så forsikrer den arme canadier, at han ikke er ude på noget romantisk.

- Jeg skal ikke have noget til gengæld. Jeg efterlyser ikke selskab, romantik, narko eller byttehandler. Jeg er heller ikke interesseret i selfies foran julemarkedet i Prag. Hvis du føler dig tvunget til, at give mig nogle hundrede kroner, så er det fint,  men det eneste jeg er interesseret i, er at du vil nyde turen, og at den vil bringe dig glæde.

Vi kan rejse sammen og se nogle fede ting, eller vi kan lade være. Jeg er nem at have med at gøre, og jeg har ikke noget problem med, hvis du bare tager billetterne og rejser selv. Vi ses på flyet, skriver han til sidst i sit indlæg, der er blevet utrolig populært på nettet.

Held og lykke, hvis du kender nogen, der hedder det rigtige.
 

 

Dagens Gossip