Kandidat søges: Er det her 'Danmarks bedste job'?

En jobannonce tilbyder et tilsyneladende rimeligt overkommeligt job:

Kandidaten, der får stillingen som ’rejsende kaffe- og vintester’, skal rejse til det sydlige Europa mod en betaling på 10.000 kroner per rejse og teste kaffe- og vinbarer. Alt kost og logi er betalt.

Læs også: Ryanair varsler priskrig: Kom til New York for 100 kroner

Det kan dog være lidt hårdt, lyder det fra arbejdsgiveren, der slår stillingen op:

- Man skal være klar til at tage på udflugter til vingårde og deltage i for eksempel ouzo-smagninger. Personen skal desuden tilbringe tid i hotelkøkkenet sammen med chefkokken for at give sine input til kaffebarens menukort og madlavning. Derfor skal vedkommende have en holdning til mad, kaffe, vinsmagninger og spiritus med i baggage, lyder det i stillingsopslaget.

Læs også: Fly måtte vende om på grund af en fælt lugtende bæ: Vanvittigt, siger passager

Mens man rejser i det græske øhav eller langs Tyrkiets kyster, skal man med andre ord være meningstilkendegiver, og har man svært ved det, så er der hjælp at hente:

- Den heldige dansker skal rapportere tilbage til 200.000 længselsfulde danskere, der følger med på Star Tours sociale medier som Facebook og Instagram.  For at have nogen at diskutere sine holdninger med får indehaveren af jobbet desuden mulighed for at medbringe en valgfri rejseledsager.

Læs også: Nu kan du overnatte i skifliften, mens du hænger over Alperne

Det er, som det fremgår rejseselskabet Star Tour, der har slået stillingen op, og som selskabet selv udråber til Danmarks bedste job.

 

Dagens Gossip