Breaking news: Jose Mourinho er færdig i United

Foto: Shutterstock.com

Jose Mourinho har valgt at takke af, og stopper med øjeblikkelig virkning i Manchester United.

Breaking News: Manchester United har haft deres dårligste sæsonstart nogensinde i Premier League, og det får nu konsekvenser. Jose Mourinho har selv valgt at pakke sin taske og forlade den engelske storklub. Det sker kort efter, at holdet spillede sig videre i Champions League, hvor de skal møde PSG.

På klubbens hjemmeside skriver Manchester United, at Jose Mourinho har forladt sin stilling som manager i Manchester United, men de uddyber ikke mere i den forbindelse. Dermed er det usikkert, om det er en fyring fra Manchester United, eller om det er den portugisiske manager selv, der har valgt at kaste håndklædet i ringen.

Permanent manager fra næste sommer

Halvdelen af sæsonen er næsten færdigsspillet i Premier League, og Jose Mourinho efterlader Manchester United på en sjetteplads, og med et stort spring op til de eftertragtede Champions League pladser.

På klubbens hjemmeside skriver de, at klubben vil finde en manager, der kan føre holdet videre i resten af sæsonen og så vil de finde en ny permanent manager, der skal føre holdet mod nye storhedstider fra sommer.

Hvem der skal være manager i første omgang, melder Manchester United ikke noget ud om, men det vil ikke være utænkeligt, at de henter en fra klubbens eget system. Flere tidligere Manchester United spillere har allerede været rygtet til klubben, og det ville måske ikke være urealistisk at se assisnttræner Michael Carrick overtage rollen i resten af sæsonen.

Fra sommer tyder meget på, at det vil være franske Zinedine Zidane, der kommer til at overtage trænersæddet i den engelske storklub. Mange medier har længe spekuleret i det, og oddsene hos de forskellige bookmakere er også spillet helt i bund.

Læs også

Rapport afslører årsagen til helikopterstyrt i Leicester

 

 

 

Dagens Gossip