Spil i de samme fodboldstøvler som Messi

Foto: Polfoto

Vil du spille fodbold i samme slags fodboldstøvler som Messi, kan det sagtens lade sig gøre. Fodboldspilleren har sammen med Adidas lavet en serie af fodboldstøvler.

Sponsoreret indhold

Fodboldstøvler er noget af fodboldspillerens vigtigste udstyr. Hvis du har fået købt et par fodboldstøvler, der er for små, for store eller ikke giver dig det bedste greb på banen, er det umuligt for dig at yde dit bedste. Det er lige meget, om du er begynder eller professionel.

Det ved fodboldspilleren Lionel Messi alt om. Han har derfor samarbejdet med Adidas om at lave fodboldstøvler, der er gode at spille i, og som passer til hans spillestil. Det vil sige en spillestil med hurtige skift for at narre modstanderen.

Adidas har i årevis studeret, hvordan Messi spiller, og Messi har prøvet de forskellige sko, som de har udviklet for at finde ud af, hvad der passer bedst til hans fod.

Sådan finder du de rigtige fodboldstøvler

Når du skal have et par nye fodboldstøvler, er det en god ide, at du går i gang med at lede i god tid. Det skal helst være inden, at dine gamle fodboldstøvler falder helt fra hinanden. Det kan nemlig tage noget tid for dine fødder at vænne sig til de nye støvler. Derfor er det en god ide, at du har de gamle støvler at skifte til, når det bliver for meget at spille med de nye.

Derudover er det vigtigt, at du får valgt nogle fodboldstøvler i den rigtige størrelse. Det kan lyde som en simpel øvelse, men der kan være forskel på, hvor store eller små de forskellige mærker er i størrelsen. Det er derfor en god ide, at du prøver flere størrelser for at finde frem til den helt rigtige. Hvis du kender nogen, der har samme slags fodboldstøvler, kan du høre dem, om deres er små eller store i størrelsen.

Når du køber nye fodboldstøvler, er det også vigtigt, at du tænker over, hvilken plads du spiller på banen. De fleste fodboldstøvler er lavet, så de passer godt til en særlig plads. Det kan være målmanden, midtbanespilleren eller angriberen. Læs mere om, hvordan du finder de rigtige fodboldstøvler her.

Messis brugte fodboldstøvler skaber kontroverser i Egypten

Men en fodboldstøvle er ikke bare en støvle. De fleste ville nok blive glade for at få et par af Messis brugte fodboldstøvler. Men sådan forholder det sig ikke i Egypten.

I 2016 deltog Messi i programmet Yes, I’m famous, hvor han donerede et par af sine brugte fodboldstøvler. Salget af støvlerne skulle give penge til velgørenhed. Men for mange egyptere var det en fornærmelse. De anser sko for at være beskidte og ulækre, fordi de rører ved jorden. De mente derfor, at Messi indirekte sagde, at deres land havde samme status som et par sko. 

Der var dog mange, der blev glade for Messis gestus. En af dem var den egyptiske fodboldspiller Mido, der på Twitter skrev: ”En forfatters mest skattede ejendel er hans pen; en fodboldspiller mest skattede ejendel er hans sko.”  

 

Dagens Gossip