5 ting du bør give til din mand

PA

387 uger siden

|

17/02/2017

Dagens topnyheder

Årets Valentinsdag er overstået, hvilket for mange mænd er ensbetydende med, at man igen kan slappe af, slå sig ned foran fjernsynet og komme videre med hverdagen. Nogle mænd har måske været så heldige selv at have fået en gave af kæresten, men som måske ikke lige var det man havde håbet på. For åbner man ethvert modemagasin er der massere af bud på gaver til kvinder, men ikke mange bud på hvad mænd gerne vil have.

Dagens.dk kommer derfor her med 5 bud på gaver som mænd gerne vil have:

Sandberg Commander Gamer Stol. Nogen gange har mænd bare lyst til at slappe af og spille computerspil for sig selv uden at nogen forstyrrer en. Til det, har man brug for en gamer-stol, således at man efter 3 timers spilletid stadig er i førerposition. En Sandberg Commander Gamer Stol kan indstilles fuldstændig som man vil og ryglænet kan ligges ned til vandret position, så man kan få sig en power nap mellem spillene. Stolen kan f.eks. købes hos Wupti.com med en Wupti rabatkode – så du sparer lidt penge.

 

North Face Access Backpack. Tasken lavet til dagligdagens eventyrer. Med en hård ydre struktur og med en fjedre funktion som gør det utrolig nemt at få fat i sin bærbare computer, er denne stilfulde taske alt man har brug for til dagligdagen for at yde sit bedste.

 

Sømpistol fra Ryobi. Med en sømpistol er det slut med at bruge time efter time på at få plankeværket op og stå. Ryobi sømpistolen er i stand til at affyre helt op til 60 søm i minuttet. Dermed burde det ikke tage meget mere end et par minutter at samle havebordet til foråret.

Abonnement på Viasat Sport Total-pakken. Der kan være irriterende når man ikke har adgang til Premier League kampen om lørdagen når ens yndlingshold spiller. Med denne pakke får man adgang til stort set alt sport i både Superligaen og i Premier League, så man aldrig igen misser en kamp. 

Den nye iPhone 7 Plus. Denne telefon har to kameraer på bagsiden, hvilket gør, at man kan tage de bedste billeder når man er på farten. Derudover er den vandtæt, så man ikke behøver at tænke over hvor man har den, når man er ude i regnvejret.