Dine gamle videobånd kan være en formue værd

Det lyder nok helt vanvittigt i dine ører, men ikke desto mindre taler eksperter for, at de udskældte og "oldnordiske" VHS-bånd kan blive lige så populære som plader og lp'er, der i flere tilfælde sælges for store summer.

Det skriver det engelske onlinemedie Metro.

Årsagen til videobånd kan opleve en ny storhedstid bunder i, at alle droppede de klassiske bånd i en fart for at hoppe med på dvd-vognen og senere blue-ray, og nu er det så tilpas længe siden, at der er en vis nostalgi forbundet med VHS-båndene.

Læs også: Fem dårlige vaner, der forhindrer dig i at blive rig

En ekspert, David Jinks, fra det internationale courier-firma ParcelHero mener, at der vil ske den samme opblomstring med videobånd, som der pludselig skete med plader.

Han henviser til, hvordan mange musikelskere købte de originale Beatles-plader i sin tid og skilte sig af med dem senere uden at ane, at de ville blive tusindevis af kroner værd i fremtiden. 

- I dag bliver VHS-bånd anset for at lige så flygtige, som plader engang var det, og derfor forsvandt de hurtigt fra vores hjem. Der er få ting, der er mere uønsket og uelsket i øjeblikket end gamle videobånd. Mange har kassevis på loftet, og ingen afspillere til at vise dem. Og mange genbrugsbutikker og velgørenhedsorganisationer vil ikke have flere af dem, siger David Jinks til Metro. 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip