Disse ting kan tjene penge til dig i 2022

Foto: Shutterstock

DBA Guide har offentliggjort en liste over ting, som du sandsynligvis kan sælge til en høj pris i januar 2022.

Januar er ifølge DBA en måned, hvor mange sætter ting til salg, både fordi de mangler penge efter en dyr julemåned, men også fordi der skal være plads til de nye julegaver. Står du selv og skal sætte ting til salg af den ene eller anden grund, så læs med herunder!

Danmarks førende formidler af køb og salg af brugte varer mellem private, Den blå Avis (DBA), giver på deres side, DBA Guide, gode råd til hvordan man nemmest, bedst og mest effektivt får solgt sine varer på handelssiden. Derudover er det også muligt at finde sjove og interessante undersøgelser og statistikker omhandlende 'avisen'.

Læs også

Pensioneret postbud har fået 12 coronavacciner på ét år: "Jeg har ikke været forkølet siden"

Således har DBA Guide i år oprettet en liste over de fem ting, som du bør sætte til salg på DBA i januar 2022, da der er god chance for at sælge dem både hurtigt og dyrt. 

"For at sikre, du har de mest optimale betingelser for et salg, er listen lavet ud fra tre dataark, som vi har krydstabuleret [...]," skrives der i starten af guiden. 

I forklaringen af hvordan guiden er kommet frem til de fem ting, står der: "De mest populære søgeord er blevet konsulteret, de søgninger, der er særligt populære i januar er blevet ”identificeret”, og så har vi besøgt arket over hvilke kategorier, der oprettes færrest annoncer i i januar. Sådan opstår der nemlig ”sælgers marked” på dine ting. Sådan kan du tillade dig at tage lidt mere for dem.

Men vi er ikke engang helt færdige med regnearkene: Det sidste Excel-ark, der er blevet skimtet til for at bakse denne liste sammen, er søgeordene for 2019. 2019-listen er besøgt for at sikre, at de fem vare, vi udvælger til dig, ikke kun baserer sig på en corona-tendens."

Listen er altså gennemarbejdet og de fem varer derpå er nøje udvalgt som de varer, der kan give det bedste og hurtigste salg i januar i år. 

Disse ting bør du sætte til salg i januar

  1. Ipad, som var det 67. mest anvendte søgeord i januar 2020
  2. Akvarie, som var det 73. mest anvendte søgeord i januar 2020
  3. Skænk, som var det 17. mest anvendte søgeord i januar 2020
  4. Løbebånd, som var det 86. mest anvendte søgeord i januar 2020
  5. Klædeskab, som var det 56. mest anvendte søgeord i januar 2020

Guiden forklarer ligeledes hvilke ting du absolut IKKE skal sætte til salg i januar, hvis du vil af med det, da det baseret på deres statistikker ikke vil sælge godt. Det er damecykler, som ellers var det 28. mest anvendte søgeord i januar 2020, Nintendo og knallerter. 

Læs også

Homoseksuel TikTok-stjerne dræbt i skænderi over skydespil

 

 

 

 

 

Dagens Gossip