Homoseksuel TikTok-stjerne dræbt i skænderi over skydespil

Foto: Instagram / @2pump4tv

En homoseksuel TikTok'er er blevet dræbt på brutal vis i et skænderi over skydespillet 'Overwatch'.

Den 28-årige TikTok'er, Rory Teasley, er på brutal vis blevet dræbt i en lejlighed i Oakland County i Michigan, USA. 

Teasley, som var kendt som too2pump4tv på TikTok og 2pump4tv på Instagram, havde mere end 200.000 følgere på sin TikTok-kanal, hvor han delte dansevideoer og sjove klip og jokes.

Læs også

Sofie Linde taler ud: "Det er uhyggeligt"

Privat dannede han par med Docquen Jovo Watkins og havde ifølge det lokale politi gjort det i over 10 år, og det var således chokerende, da sheriffen fra Oakland County, Michael Bouchard, kunne melde ud, at Watkins er anholdt og sigtet for drabet på sin kæreste. Watkins sidder således varetægtsfængslet uden mulighed for kaution i Oakland County fængslet sigtet for drab.

The Insider skriver, at Watkins er sigtet for at have kvalt Teasley i forbindelse med et skænderi over skydespillet 'Overwatch'. 

Ifølge Unilad havde Watkins selv anmeldt, at han og Teasley havde været oppe at skændes. Torsdag aften ankom en patrulje således til lejligheden i byen Pontiac, hvor betjentene fandt Teasley bevidsløs og uden vejrtrækning på gulvet. 

Betjentene fik hurtig kontrol over situationen og tilkaldte en ambulance, som fragtede den nu afdøde TikTok'er til hospitalet, hvor han senere blev erklæret død. 

Watkins skal for retten d. 18. januar ved Pontiacs 50. distrikts domstol.

Bouchard har siden hændelsen udtalt: "Vi ser alt for ofte rundt omkring i landet for tiden, at folk tyer til vold for at løse trivielle og ubetydelige uoverenstemmelser. Der er aldrig en grund, hvor vold er acceptabelt i en uoverenstemmelse. Dem som gør det vil blive holdt ansvarlig."

@too2pump4tv

Getting Old A Mf 😭😭😭🤣🤣‼️😩 #Fyp #ForYouPage #2Pump4Tv #Old #routine #journaling #bye2021 #fitcheck #2021recap

♬ Floor Cracking (Building Wall Ceiling Ground Concrete House Crack Noise Clip) [Sound Effect] - Finnolia Sound Effects
Getting Old A Mf 😭😭😭🤣🤣‼️😩 #Fyp #ForYouPage #2Pump4Tv #Old #routine #journaling #bye2021 #fitcheck #2021recap

Efter nyheden om den elskede stjernes død, kom der hurtigt mange beskeder med kondolencer på hans seneste video på TikTok. En skrev således: "Rip.... (red. Hvil i fred) [...] du vil blive savnet sådan en smuk sjæl."

En anden skrev: "Jeg kan ikke forstå, at du er væk," og en tredje skrev: "En eller anden fortæl mig, at det her er en drøm?? Vågn op og lav en video i dag."

Teasley er mest kendt fra TikTok, hvor han lagde sin sidste video, som handlede om at blive 30, ud i torsdags (d. 6/1), men han har også 65.000 følgere på det sociale medie Instagram.

Læs også

Epidemikommission vurderer: Drop coronapasset

 

 

 

 

Dagens Gossip