Få råd til en fed efterårsferie

De seneste uger har budt på masser af regn og rusk, så efter en varm og solrig sommer, kan man roligt sige, at efteråret er over os. Glæder du dig også til efterårsferien?

Sponsoreret indhold

Mange af os holder efterårsferie i uge 42. Har du også planer om en uge med afstresselse, og kunne du godt tænke dig at smutte sydpå? Så er det bare om at få booket en rejse hurtigst muligt! 

Det er dog ikke sikkert, at pengene lige står til, og du kan derfor være nødsaget til at søge efter alternative metoder, for at kunne indfri drømmen en lækker efterårsferie. Har du overvejet at optage et lån til formålet? Nuvel, at optage lån har et noget blakket ry. Men fortvivl ikke, for hvis du blot planlægger tilbagebetalingen af lånet således, at du kan få det ud af verden igen over de kommende måneder, så kan du sagtens unde dig selv lidt luksus, såsom en ferie sydpå i efteråret. Overvej derfor muligheden for et Ferratum lån. Lige nu kan du låne fra 1500,- og helt op til 20.000,-. Renterne starter fra 12,5%, så du bliver altså ikke ruineret af dette lån, blot du laver en plan for en hurtig tilbagebetaling af beløbet. 

Det er overraskende let at få et Ferratum login. Følg blot linket, og læs mere om hvordan du ansøger om et lån. Du skal naturligvis have dit NemID nøglekort frem, for det skal bruges i forbindelse med ansøgningsprocessen. Skal det gå rigtig hurtigt med planlægningen af efterårsferien, så fat mod, for hos Ferratum kan du ofte få dine penge inden for et døgn. Det er ærlig talt afsindigt hurtigt! 

Men hvem siger i øvrigt, at du overhovedet skal drøne sydpå i ferien? Masser af andre muligheder byder sig til for dig. Ifølge Danmarks Statistik valgte 45.000 danskere således i 2018, at holde deres ferie i uge 42 i et lejet feriehus i Danmark. Og hvad med dig, kunne det ikke også være oplagt for dig og din familie? Forestil dig hvor hyggeligt det kunne være. Gang i pejsen, mens det rusker og regner udenfor, og så ellers bare slappe af i familiens skød. Og mon ikke også vejret nogle af dagene bliver flot? I så fald kan i smutte med vovsen til stranden. Ja men altså, der er jo ikke et øje tørt! 

Så mulighederne er altså uendelige, for dig der ønsker at stresse af henover efteråret. Hverdagen kan hurtigt blive trist og grå, og der kan hurtigt gå alt for meget autopilot i den. Mange af os vil nok hurtigt kunne blive enige om, at det derfor er en god idé jævnligt at tage en timeout fra den stressende hverdag. Nye indtryk, og mulighed for at være sammen med familien, det er alt sammen vigtige ingredienser til en afslappende ferie, hvor batterierne kan lades op på ny. Du kan derfor snildt unde dig selv lidt luksus - husk blot at have en plan klar for tilbagebetalingen af lånet. Du ønskes derfor en rigtig god efterårsferie! 

 

Dagens Gossip