Håndværkere finder skjult trappe under shoppingcenter - afslører 22 år gammel hemmelighed

Privatfoto

Da håndværkere skulle restaurere nedslidt shoppingcenter, fandt de en gemt arkæologisk perle af dimensioner.

Det er sjældent, at ting ikke er hvad de giver sig ud for, men lige under de fleste gader og stræder kan der gemme sig ufattelige skatte i vores undergrund. 

Det måtte en gruppe håndværkere sande, da de under renoveringen af et shoppingcenter i den engelske by Loughborough fandt en skjult indgang til et gammelt værtshus. 

Under det uanseelige klinkegulv gemte der sig et hul i jorden, der fortsatte flere meter ned under shoppingcenteret, hvor der lå en perfekt bevaret gammel pub med navnet The Green Man. 

Drikkehullet stod komplet originalt med baren, små båse og vægmalerier intakte. 

Foto: Privat foto

 

Foto: Privat foto

Baren måtte dreje nøglen om i 1993, og da shoppingcenteret skulle anlægges, besluttede man blot at lade den gamle bodega stå, og blokerer indgangen, imens man byggede ovenpå. 

Foto: Privat foto

 

Foto: Privat foto

Entrprenører er sidenhen blevet tilbudt at istandsætte den underjordiske tørstslukker, men har vurderet at projektet har været for dyrt. 

De gamle engelske pubs er blevet færre og færre den seneste tid, hvor der kun findes lidt over 52.000 engelske pubs tilbage i Storbrittanien. Derfor er det et sjældent syn at finde en så velbevaret eksemplar, der dækker samme areal som fire butikker i storcenteret.

Læs også

Hund hiver ejer ind skoven på gåtur: Finder frossen overraskelse i skoven

Om den 'grønne mand' nogensinde åbner op for øl hanerne igen og udskænker en kulsort Guiness, er dog stadigvæk uvist. 

Det kan også være, at baren kan finde helt nye kunder, som en kioskejer også oplevede. Desværre var kunderne lige lovlig pelsede og glemte hele tiden at betale for varene.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

 

Dagens Gossip