Han købte en rusten kniv for 20 kroner i genbrugsbutik: ‘Nu fortryder sælgeren nok, at jeg købte den’

Foto: Youtube

En ung mand købte en gammel rusten kniv i en genbrugsbutik og forvandlede den totalt.

Det er ikke alt sammen guld, det der glimrer.

Denne talemåde kende man sikkert alt til, hvis man er ivrig gæst på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, og for nylig erfarede den japanske YouTube-blogger Jun, at man nemt kan gøre et ekstraordinært kup blandt gamle og glemte sager.

Den unge japaner havde nemlig lagt vejen forbi en genbrugsbutik for at komme af med en række gamle genstande.

I butikken mødte han en anden mand med samme mission.

"Da jeg kom ind i butikken, var den en mand, der forsøgte at sælge nogen ting. En af de ting, han forsøgte at sælge, var en traditionel japansk kniv," fortæller Jun i en video, som han lagde på YouTube for en uge siden. 

Kniven var dog så slidt og rusten, at butikken ikke ville have noget med den at gøre.

Jun så dog straks potentiale i kniven, som engang havde været en både flot og behændig kokkekniv.

Læs også

Alexanders fidget spinner eksploderede pludselig - nu advarer han andre

Derfor tilbød han manden at købe kniven, og for tre dollars (knap 20 danske kroner, red.) blev Jun ejer af værktøjet, som ved første øjekast burde have været smidt ud.

"Manden forlod butikken med et stort smil," fortæller Jun, der dog gik hjem fast besluttet på at få noget ud af sine tre dollars.

Senere skulle det dog også vise sig, at Jun havde gjort et utrolig køb.

Kniven var nemlig en 180 millimeter Shirogami stål usuba-kniv fremstillet af Seki Magoroku. En kniv der normalt koster mere end 100 dollars (over 600 kroner, red.).

Da Jun var kommet hjem, gik han i gang med at bringe nyt liv i den rustne kniv – en proces han har optaget på video og lagt på YouTube.

I videoen fortæller han, at han har tænkt sig at slibe og rengøre kniven så meget, så sælgeren vil komme til at fortryde, at han solgte den til Jun for bare tre dollars.

I videoen herunder kan du følge hele processen og bare vent, til du ser det færdige resultat.

Jun er dog ikke den eneste, der øjner gode muligheder. Læs også om Ida, som har fået en GENIAL idé - nu skal hun bare have supermarkederne med på den 

 

 

Dagens Gossip