Foto: Youtube
Når sommeren rammer os, skal du helt sikkert prøve dette lækre trick med fyldte jalapenos og bacon.
Vi begynder så småt at nærme os grillsæsonen, og så er det tid til hyggelige stunder i haven eller på altanen med lækkert mad på grillen.
Her er et bud på en lækker forret til din næste grillmiddag.
Det skal du bruge:
12 Jalapeño chilipebre
12 skiver bacon
100 gram smøreost (for eksempel Philadelhpia)
75 gram revet ost
2 hakkede forårsløg
Finthakket koriander
Salt
Peber
Paprika
6 tandstikker
Sådan gør du:
Start med at skære et snit i dine jalapeño.
Bland smøreost, revet ost, forårsløg og krydderier.
Fyld blandingen i chilierne.
Rul bacon om chilierne og stil en tandstik igennem dem.
Grill chilierne i omkring 10 - 15 minutter på indirekte varme.
Servér dem.
Se hvordan man gør i videoen lige herunder.