Hele familien på ski: Børnevenlig skiferie uden besvær

Står du og overvejer en skiferie med hele familien, bør du vælge en rejsearrangør, som fokuserer på at give din skiglade familie den bedste oplevelse i fantastiske omgivelser. Med et børnevenligt område kombineret med masser af aktiviteter er Danskis skiferier skræddersyet til børnefamilier.

Du skal ikke tænke på det store, når du pakker kufferten og drager af sted mod de franske alper. Indlogerer du for eksempel dig selv og familien på Danskis eget hotel, Hotel Gentianes, er du sikret en skiferie, som alle i familien vil nyde.

De erfarne børneguider skal nok holde dine børn beskæftiget. På den måde slipper du selv for børnebakkerne, ligesom du efter en god dag på ski eller snowboard blot kan læne dig tilbage og nyde den fantastiske mad og blive opvartet i de hyggelige omgivelser.

 

Send børnene på den perfekte skiskole

Med SnowyClub – som er Danskis egen skiskole for ungerne – kan du forvente, at dine børn får underholdning helt ud i fingerspidserne. På Hotel Gentianes tilbydes skiskolen året rundt, og der er altid masser af sjov og leg i vente, når du sender børnene på ski.

Trænger du selv til en pause fra sneen og skistøvlerne, kan du passende tage din bedre halvdel i hånden og spadsere gennem de autentiske franske gader i byen Valloire, hvor hotellet ligger. Her er der spækket med vaskeægte fransk charme, hyggelige restauranter og et ugentligt marked.

Med Danski får I den optimale familieferie på ski. Børnene får masser at se til og har det sjovt dagen lang. Imens får de voksne plads til selv at folde sig ud på pisterne eller læne sig tilbage og nyde ferien.

 

Dagens Gossip