Her er grundene til, at du skal begynde til poledance

Foto: Poledancer.dk

Du forbinder måske poledance med strip, men i virkeligheden er det en sportsgren, der fuldt ud kan måle sig med andre. Derudover findes der en række af gode grunde til at beskæftige sig med lige netop denne sportsgren.

Disse grunde, kan du læse mere om i denne artikel.

Styrke og smidighed

Den første positive grund til at begynde til poledance er de fordele som kroppen får ud af at dyrke sport. I poledance trænes hele kroppen med særligt fokus på styrke i mave, lår og arme. Derudover trænes også kroppens smidighed, hvilket også medfører forøget generel velvære for kroppen og reducerer risikoen for skader - ikke kun i sportslig henseende. Af den grund kan du udover en sjov og underholdende sport opnå et fantastisk kropsligt udseende ved at begynde til poledance. Det kan være en god ide at vælge en professionel instruktør. Klik her for mere info om poledancer Mikael.

Sjovt og anderledes

På trods af, at de fleste tager deres sport meget seriøs, er der også plads til sjov gennem poledance. Det er en sport, der særligt i starten, er forbundet med mange grin når der svinges rundt om stangen. Du skal dog ikke lade dig skræmme af, at selv simple øvelser kan virke svære i starten - det skal nok komme, hvis du blot er vedholdende i din træning og værdsætter sporten for både at være sjov og anderledes. Derudover kan du tilmed få lov at lege stripper engang imellem, hvilket for de fleste kunne være sjovt at prøve.

Fællesskab og sammenhold

Poledance er en sport, der er aller sjovest, hvis du tilmelder dig sammen med en ven eller veninde. Grundet de mange sjove aspekter og associeringen til strip, kan du få mange underholdende timer til at gå i øvelokalet sammen med nogle som du kender godt. Det skaber et helt unikt fællesskab og sammenhold, der er positivt, hvis formålet er at øge styrken, smidigheden og muligvis påbegynde et vægttab. Det vigtigste er nemlig, at tiden flyver afsted når man har det sjovt - så virker sport mindre som motion og mere som en fritidsinteresse.

 

Dagens Gossip