Jonathan sagsøger mobil-firma: Telefon eksploderede i bukselommen og gav alvorlige forbrændinger

Jonathan var dybt chokeret og i ekstrem smerte, da hans mobiltelefon spontant sprængte i luften, mens den lå i hans lomme. Vi skal advare om stærke billeder.

En mand fra Florida sagsøger nu Samsung, efter et defekt batteri gav ham alvorlige brandskader, da hans mobiltelefon eksploderede i en bukselomme.

Ifølge Jonathan Strobel var lommen i hans højre bukselomme, da den spontant eksploderede den 9. september og gav ham voldsomme forbrændinger på benet. Det rapporterer ABC News. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

En talsmand fra Samsung siger, at virksomheden er opmærksom på hændelsen. Den vil dog ikke komme med nogen formel kommentar, så længe sagen ikke er afgjort.

Læs også

Nu advarer FBI: Defor skal du med det samme dække kameraet på telefon og computer til

I søgsmålet hedder det, at Samsung burde have vidst, at telefonen ikke var sikker og burde have forudset, at den kunne skade en forbruger. Jonathan Strobel sagsøger virksomheden for 15.000 dollars - svarende til godt 100.000 kroner.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Der var mere specifikt tale om en telefon af mærket Samsung Galaxy Note7. Der har været flere hændelser, hvor forbrugere har oplevet, at telefoner af det mærke er eksploderet eller slået gnister.

Alene i USA har der været over 92 rapporterede tilfælde, og tidligere på måneden advarede Samsung selv sine kunder verden over mod at bruge telefonen

Læs også

Folkeskole advarer forældre og børn: Mystisk mand lokker drenge med slik og ture i Legoland

Virksomheden tilbyder forbrugere, der har købt telefoner med defekte batterier, at de kan få dem byttet til nye med sikrere batterier.

 

Dagens Gossip