Minder i bogformat - en fotobog foreviger oplevelser

En fotobog er til glæde for hele familien

Minder er mange ting. Det kan både være gode og dårlige øjeblikke i vores liv, som vi aldrig glemmer.

Det kan være gaver fra familie eller venner, et stykke musik vi dansede til hele natten, det kan i særdeleshed være billeder, der siger mere end tusinde ord. Ja, listen er lang, men én ting er sikkert, og det er, at gode minder er noget, der aldrig bør forsvinde, og en gammel, men stadig yderst effektiv måde at forevige minderne er med billeder.

Den unge generation i dag har nok de fleste af deres minder liggende på deres iPhone eller Smartphone. Meget af det som i "gamle dage" foregik med papir og pen, foregår i dag på telefonen, tabletten eller computeren. Vi skal dog huske ikke at glemme den ældre generation. For mange af dem er den digitale udvikling sikkert et mysterium og en uoverskuelig verden at begive sig ind i. Netop af denne grund bevarer mange mennesker traditionen om, at beholde billeder fra dengang, hvor mobiltelefoner og andet udstyr ikke fandtes.                                                                                  

Peter Mengers fra dinfotobog.dk udtaler: "Tit og ofte glemmer vi at mindes de gode gamle dage, sammen med vores nærmeste. At samles omkring bordet med det formål, at snakke om de mange oplevelser vi har haft både sammen og hver for sig.

Specielt for ældre mennesker, har billeder en helt særlig betydning. Det at kunne sidde og bladre igennem hundredevis af billeder fra ferier, familiesammenkomster, billeder af børnene og børnebørnene, er noget vi burde gøre noget oftere. Og netop det at alle i familien, unge som gamle, skal kunne få fornøjelsen af billederne gør nok, at vi fortsat ser den store interese for fotobøger. En fysisk bog med ens egne billeder gør at alle kan være med."

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip