Online modetøjsforretning til mænd er rykket på strøget i Aarhus

PA

381 uger siden

|

29/03/2017

Dagens topnyheder

Det går ofte den anden vej rundt - man går fra at være en fysisk butik til at slå dørene op online. Det er om end ikke historien for den aarhusianske online virksomhed STYLED.dk, der lever af at sælge trendy modetøj til mænd på nettet. Online platformen har snart været i luften ét år, og da muligheden bød sig ultimo 2016 for en pop-up butiksplacering på strøget i hjertet af Aarhus, var der ikke langt fra tanke til handling. Butikken blev bygget op på præcis 7 dage, og var klar til officiel åbning på Black Friday. Startskuddet var dermed lydt, og et spændende eventyr for STYLED.dk var igangsat.

 

Masser af fede brands skabte fundamentet for butikken

 

Grundtanken bag STYLED var at muliggøre køb af trendy herretøj, uden at pengepungen skulle tømmes og sparegrisen vendes på hovedet. Af selvsamme grund er udvalget af mærker bredt - men stærkt selekteret. Prisniveauet på tøjet spænder bredt, men i et niveau der gør det muligt for de fleste at erhverve sig trendy herretøj.

 

Kendte mærker indenfor streetwear såsom Defend Paris og LES (ART)ists er at finde på shoppen, hvor der samtidig også er muligt at handle jeans fra Only & Sons og fede t-shirts fra AUDACE Copenhagen. Det skal være muligt at sammensætte sin helt egen stil med trendy varer, der er til at betale for - dét er grundtanken bag STYLED.

 

Services såsom gratis fragt, fri ombytning og dag-til-dag levering har siden start været en selvfølge. Det skal være en fornøjelig oplevelse at handle på webshoppen. Serviceniveauet tog sig et yderligere tak op af stigen, da STYLED popup-butikken i Aarhus slog dørene op - nu var det muligt for de Østjyske kunder at få sat ansigt på folkene bag butikken, komme ned og prøve tøjet inden køb og få sig en snak omkring de nye modetendenser.

 

Ekspandering til Sverige & 1 års fødselsdag

Kigger man på fremtidsudsigterne for STYLED, så er næste nye store tiltag allerede igangsat. Ekspandering til de kære svenske naboer er så småt igangsat. En spændende tid bliver gået i møde, hvor der forhåbentlig kommer hul igennem til det svenske marked i ligeså høj fart, som historien var i Danmark.

 

Derudover kan der snart fejres 1 års fødselsdag. I april måned er det 1 år siden, at STYLED kunne slå dørene op for de købelystne forbrugere i Danmark - og dét vil blive fejret med manér. Mere herom vil kunne findes på STYLED.dk’s Facebook side, når tiden begynder at nærme sig.