Pynt stuen med dekorative plakater og malerier

De fleste mennesker går meget op i boligindretning og i at have et lækkert hjem, men det kan være svært at overskue, hvordan man egentlig gør sit hjem til et sted, som man slapper af i og har lyst til at invitere gæster hjem til.

Sponsoreret indhold

Hvis pengepungen tillader det, bruger nogle mennesker endda en indretningsarkitekt eller spenderer på nye møbler, men det er ikke alle, der har det økonomiske råderum.

Vi giver her en lille guide til, hvordan man kan spice sin stue op med billige og nemme løsninger med alt fra brugte møbler, grønne planter og plakater og malerier på væggene, f.eks. fra minida.dk.

Grønne planter

Grønne planter giver liv til alle rum, pynter enormt meget, og så er de en billig og nem måde at pynte din stue op på. Nogle mennesker er dog bekymrede for at købe planter ind til boligen, da de ikke husker at vande dem. Her kunne sukkulenter eller kaktus være en mulighed. Har du grønne fingre derimod, er der masser af flotte og dekorative stueplanter hos blomsterhandlerne - og har du mod på et større projekt, kan altankasser og grønne indslag på terrassen eller altanen også give masser af liv til boligen

Plakater og malerier

En anden nem måde at pifte stuen eller soveværelset lidt op kan være med plakater eller malerier. Hos Minida, en af Danmarks største forhandlere af plakater og malerier, findes et stort udvalg, så der er noget for enhver smag og noget for ethvert rum, der har behov for et farvepift eller blot lidt dekorativt på væggene. 

Det er ikke blot stuen eller soveværelset, der kan have godt af en dekorativ plakat på væggen. Hvad med børneværelset, teenageværelset eller kontoret? Hos Minida kan man f.eks. få plakater med dyr til børneværelset eller dekorative plakater med solsystemet til at pirre ungernes nysgerrighed - eller hvad med en plakat med et abstrakt motiv til at pynte op på et ellers gråt kontor? 

Brugte møbler

Har man hængt plakater eller malerier op på væggene og købt en masse kaktus, men synes stadig der mangler noget, kan genbrugsmøbler være en mulighed. Man kan både købe brugte møbler på nettet via f.eks. Facebooks handelbørs eller lignende, men synes man at det er sjovt at gå på marked, byder mange genbrugsforretninger og loppemarkeder landet over på brugte møbler, der ofte har et sjovt udtryk og kan give det sidste touch til din bolig. 

Og så er der ofte store besparelser at hente på brugte møbler - og bliver du træt af dem efter et stykke tid, kan du uden kvaler og uden at have ruineret dig selv køre dem på genbrugsstationen eller sælge dem videre på nettet eller på et loppemarked. Så det er bare at dykke ned i skattekisten, og du vil blive forundret over alle de mange forskellige og sjove møbler, man kan finde

 

Dagens Gossip