Samsung tilbagekalder ny Galaxy: 35 mobiler er eksploderet

Samsung tilbagekalder flere millioner mobiltelefoner efter adskillige meldinger flere steder i verden om, at telefonen bryder i brand, når den sættes i opladeren. Det skriver FOX8.

Samsung erkendte i dag, fredag, at man har opdaget en fejl i batteriet i nogle af telefonerne, som er skyld i de farlige brande.

Det er ikke mere end en måned siden, at telefonen blev lanceret, og Samsung lover at erstatte berørte kunders Galaxy Note 7 med en anden model. Der er solgt mere end 2,5 millioner eksemplarer af den nye smartphone fra Samsung, som er rasende populær.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mobilgiganten har endnu ikke offentliggjort en plan for, hvordan kunder skal aflevere telefonen tilbage. FOX8 skriver, at det kommer til at tage omkring to uger, før en helstøbt plan for tilbagekaldelsen er klar. Derfor er det lige nu uklart, hvad ejere af Samsung Galaxy Note 7 bør gøre - andet end at vente.

Alle, som er i besiddelse af telefonen, og som er bekymret for batteriet, kan dog henvende sig til nærmeste Samsung-forhandler, lyder rådet fra Samsung, som siger, at der lige nu er 35 kendte tilfælde af batteri-brande verden over.

Samsung vil ikke fortælle, hvad det kommer til at koste virksomheden at erstatte de mange millioner telefoner, men 'det er et stort beløb, som er hjerteskærende', lød det på et pressemøde.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip