Se det nye vidundermiddel mod mørke rander under øjnene

PA

381 uger siden

|

04/04/2017

Dagens topnyheder

Efter mange års forskning og langtidsvarende undersøgelser, har forskere endelig fundet et middel, som rent faktisk er bevist at kunne løse problemet med mørke rander under øjnene. Retinol, som stoffet hedder, er så småt begyndt at kunne ses i en lang række hudplejeprodukter, fra verdens førende brands, da de alle har fået øjnene op for fordelene ved Retinol.

 

Hvilken creme bør jeg vælge?

Retinol har i flere år været kendt, som et stof der kunne hjælpe med at pleje og passe på din hud i hele ansigtet, men først for nyligt er det gået op for producenter af hudplejeprodukter, at det også kan bruges til at bekæmpe mørke rande runder øjnene. Problemet er bare at almindelige ansigtscremer med Retinol, ikke er anbefalet til den fine hud under øjnene, og producenterne har derfor udviklet cremer specifikt til dette formål.

 

Både brands som Estée Lauder og L’Oréal har udviklet cremer med Retinol til brug under øjnene, men den creme som har fået allerbedst anmeldelser, både i forhold til kvalitet og resultater, er Skin Doctors Eye Circle, som eftersigende skulle være det bedste middel mod mørke rander under øjnene.

 

Sådan virker Retinol

Retinol er en form for A-vitamin, som findes i en lang række anti-ageing cremer. Det bliver i flere produkter brudt ned til andre former for A-Vitamin, såsom retinyl palamitat, retinaldehyde og lignende. Kosmetologer anbefaler dog at anvende Retinol i sin reneste form, da den da vil være langt mere effektiv.

Retinol fungerer som en hud-reparerende ingrediens – en egenskab som først for nyligt har vist sig at kunne hjælpe med at bekæmpe mørke rander under øjnene.

 

Takket være dens revitaliserende egenskab, kan ingrediensen formå at udjævne rynker, fine linjer og urenheder, men nu er det altså også blevet opdaget at den kan hjælpe med at udjævne misfarvninger og derfor også er perfekt mod mørke rander.

 

Hjemmelavede løsninger mod mørke rander under øjnene

Hvis du ikke har lyst til at gå ud og bruge 3-400 kroner på en creme til dine øjne, kan du også anvende hjemmelavede løsninger som mandelolie, agurkeskiver, mintblade eller lignende. Vi anbefaler dog at du sørger for at investere i et ordentligt øjenpleje produkt for at opnå de bedste resultater.