Simpelt trick: Sådan kan du spare flere tusinde kroner på din bilforsikring

Billigste bilforsikring.

Brug fem minutter på at se, hvor mange penge du kan spare på din bilforsikring.

Ved at bruge fem minutter på at sammenligne din bilforsikring hos Samlino.dk kan du i gennemsnit spare 3000 kroner årligt på din præmie.

Forsikringen er en af de største udgifter, der er forbundet med at eje en bil, men alt for mange danskere betaler unødvendigt meget for deres bilforsikring, fordi de ikke får indhentet de bedste tilbud fra de forskellige forsikringsselskaber.

Men hvor det tidligere var en tidskrævende proces at undersøge markedet, så har sammenligningsportalen Samlino.dk gjort det så nemt, at det i dag kun tager omkring fem minutter at få indhentet tilbud fra 17 forskellige udbydere af bilforsikringer.

Og for den gennemsnitlige bruger betyder det en årlig besparelse på 3000 kroner, men for enkelte bilister kan der være helt op til 10.000 kroner at hente i årlig besparelse.

Brug fem minutter på at se, hvor mange penge du kan spare på din bilforsikring lige her.

Selvom en flere faktorer som alder, bopæl, selvrisiko og bilens nypris spiller ind på prisen på en bilforsikring, og du derfor altid skal læse forsikringsbetingelserne igennem, så viser flere analyser fra Samlino.dk, at dækningen på kasko- og ansvarsforsikring er relativt ens på tværs af udbyderne, og derfor kan du som udgangspunkt roligt gå efter det billigste tilbud.

Og det, at tusindvis af danskere har sparet penge på at sammenligne deres bilforsikring, er noget, der vækker stolthed hos Kristian Pitzner-Jørgensen, der er administrerende direktør i Samlino.dk.

  • - Alt for mange bilister betaler unødvendigt meget for deres forsikringer, og derfor er vi hos Samlino.dk både glade og stolte over, at vi hver dag er med til at hjælpe danskerne med at spare flere tusinde kroner, som de kan bruge på noget bedre og sjovere, siger Kristian Pitzner-Jørgensen.

Fakta om Samlino.dk:

1. Samlino er en af Danmarks største online sammenligningstjenester.

2. Rådgiver dig om de billigste bilforsikringer, mobilabonnementer, bredbånd og a-kasser.

3. På få sekunder sammenligner Samlino priser fra en lang række udbydere, så du lynhurtigt får det bedste tilbud til dig og dine behov.

 

Dagens Gossip