Trængsel på online lånemarkedet

Der kommer stadig flere og flere spillere på online lånemarkedet, der tilbyder dig penge hurtigere end du kan gribe ud efter tegnebogen.

Men der er stor forskel på renteniveauet hos de enkelte udbydere. Så der er god grund til at tjekke markedet grundigt. Det hjælper kendte låneside med.

Der har aldrig været flere, der har villet låne dig penge, end der er i dag. Ja, faktisk kan man næsten sige, at de står i trængsel. Alligevel går der næsten ikke en måned, uden nye spillere melder sig på banen.

At dømme efter udbuddet af låneudbydere er online lån tilsyneladende en lukrativ branche, hvor kunderne strømmer til. Især de hurtige mikrolån, hvor du låner et mindre beløb i 30 dage og skal betale hele beløbet tilbage på en gang, synes at tiltrække flere og flere udbydere.

Det betaler sig, at se sig for

Men lige som med håndværkere og forbrugsgoder, kan det betale sig at se dig grundigt for, inden du underskriver en låneaftale med sit NemID. For renter og gebyrer varierer fra udbyder til udbyder og du kan hurtigt spare mange penge på dit lån, ved at undersøge flere udbydere, inden du slår til.

Men i et marked hvor stadig flere og flere kommer til, er det svært. Men som med alt andet, kommer nettet altid til hjælp. For i takt med det øgede antal låneudbydere, kommer der flere og flere sammenligningshjemmesider, der fokuserer netop på online lån.

En af de mest populære sider er dog samtidig en af de ældste på markedet. Det gælder danske Moneybanker, der udover at gøre det nemt at sammenligne de forskellige udbydere på markedet, også fortæller, hvilke låneudbydere der er flest, der vælger, når de bruger sammenligningssiden. Det giver dig et bedre og mere oplyst grundlag at vælge låneudbyder på.

 

Dagens Gossip