Tysk moms er sænket: Denne grænsebutik har sat prisen ned

Foto: Francis Joseph Dean/Ritzau Scanpix

Momsnedsættelsen i Tyskland kommer danskerne til gode, hvis de har tænkt sig at køre over grænsen for at handle ind. En butik har indtil videre valgt at sænke prisen.

Ligesom vi i Danmark har søsat flere tiltag, som skal hjælpe virksomheder i gang med økonomien igen, så har de gjort det samme i Tyskland.

En af de metoder de har valgt, er, at de sænker momsen. Det betyder, at varerne bliver billigere for forbrugerne, og det kan også komme danskerne til gode.

Læs også

Havde ondt i ørerne: Læger gjorde bizart fund

Det blev nemlig varslet for en måned siden, at grænsehandlen kunne gå hen og blive billigere, og nu er der så mere info omkring dette.

Her kan du spare penge

Allerede fra i dag vil det nemlig være billigere at handle i nogle grænseforretninger, mens andre fortsætter med det normale prisniveau.

Tager man et kig på tilbudsavisen fra Fakta i Tyskland i dag, så er det meget tydeligt, at momsen er blevet sat ned. Der står nemlig et stort fedt mærkat på forsiden af avisen, hvor de fortæller om de nye besparelser.

“Vi har i dag kørt en avis på gaden, hvor vi skriver på forsiden, at kunden får momsnedsættelsen. Vi skal være konkurrencedygtige i forhold til de andre grænsebutikker, og derfor har vi valgt at sætte priserne efter den nedsatte moms på alle varer,” fortæller John Hornbech Christensen, der er kædedirektør i Fakta til Fødevarewatch.dk.

Hos Fleggaard er der i øjeblikket ikke udsigt til, at kunderne skal spare på momsnedsættelsen. Fleggaard-koncernen har besluttet, at nogle vare skal sættes ned, men hvilke og hvornår, vil de ikke ud med endnu.

Noget tyder derfor på, at man skal køre forbi Fakta på sin grænsetur, hvis man vil have de største besparelser i øjeblikket.

Læs også

4-årig datter var ved at få far i fedtefadet: 'Mor, hvorfor ligger din bh i bilen?'

 

 

 

Dagens Gossip