Undgå at betale for meget for alt

Vidste du, at priserne på diverse tjenester og serviceydelser svinger med op til 4 gange den billigste pris! Ifølge tilbudstjenesten Hentpriser.dk er der mest at spare i de ufaglærte brancher, mens advokater, dyrlæger og så videre kun har et prisudsving på 2 gange den billigste pris.

Hvis du gik og troede, at prisniveauet var stort set ens på de forskellige tjenester og serviceydelser, du bruger i hverdagen, så tro om igen. Erfaringerne fra den danske tilbudstjeneste Hentpriser.dk viser, at priserne svinger helt vildt og er vidt forskellige alt efter hvor du bor i landet.

Den dyreste er fire gange dyrere end den billigste

Størst er prisudsvinget i nogle af de ufaglærte brancher som f.eks. rengøring, vinduespudsning og så videre. Her har tjeneste set prisforskelle på tilbuddene, der betød, at det dyreste tilbud på en opgave var fire gange så dyrt som det billigste – uden at der var nogen nævneværdig forskel på den leverede ydelse.

Men når vi kommer over i de faglærte brancher og de brancher, der kræver en længerevarende uddannelse og eventuelt autorisation, svinger priserne mindre. Men stadig oplever tjenesten, at det dyreste tilbud er op til dobbelt så dyrt som det billigste for den nøjagtig samme ydelse.

Sørg for at indhente tilbud på alt

De skræmmende prisforskelle betyder, at den almindelige forbruger kan spare rigtig mange penge i deres privatøkonomi, hvis de bliver bedre til at indhente tilbud på de opgaver, de skal have lavet. Oftest ringer vi bare til den nærmeste udbyder og bestiller dem, fordi det altid været forbundet med stort besvær at indhente priser.

Vore dages tilbudstjenester som f.eks. Hentpriser.dk har gjort det til en opgave, der er klaret på få minutters tastearbejde og et par klik med musen. Vælg hvad du skal have lavet, angiv dine kontaktoplysninger og hvornår, du har brug for ydelsen. Så indhenter tjenesten 3 til 5 tilbud fra de tilknyttede aktører inden for det pågældende fagområde.

Det er her erfaringerne viser, at du nemt får en meget billigere pris, end du regnede med. De tilknyttede aktører byder nemlig alle på opgaven og det er i den proces, virkelig gode priser kommer frem.

Så næste gang du skal have lavet noget derhjemme, var det måske en ide at prøve at sætte opgaven i licitation hos en tilbudstjeneste som hentpriser.dk. 

 

Dagens Gossip