Vælg leasing og indfri drømmen om Mercedes

Ønsker du også brændende at køre Mercedes? Drømmen er heldigvis nemmere at få opfyldt, end du tror.

Sponsoreret indhold

Bil leasing kan nemlig være en let måde, hvorpå drømme bilen kan blive til virkelighed. Vi har taget en snak med leasingvirksomheden, Scanleasing, om brandet Mercedes, og hvordan billig mercedes leasing kan lade sig gøre.

Det bedste eller ingenting

Mercedes-Benz, i daglig tale bedre kendt som Mercedes, er særligt kendt for stjernen, der pryder kølerhjelmen på de lækre og elegante biler. Mercedes eksisterede allerede i 1902, men i 1909 blev den velkendte stjerne registreret og sidenhen har den kendetegnet de populære biler. Den er et stærkt symbol på den kvalitet og køreglæde, som man oplever, når man kører Mercedes.

Mercedes leasing garanterer dig rendyrket køreglæde, for bilerne er produceret under det kendte motto: ”Det bedste eller ingenting”. Bilerne er også forbundet med høj kvalitet, stabilitet, driftssikkerhed og ikke mindst et lækkert og stilrent design, som vil få enhver til at nyde livet på vejen. 

Mercedes er svær at komme uden om på bilmarkedet, og de fleste, der har prøvet Mercedes, har svært ved at skifte til andre biler. Bilerne kommer i mange størrelser og former – Mercedes producerer nemlig blandt andet både elegante sedaner, de mere familievenlige stationcars, hurtige sportsvogne og større 7-personers biler og SUV’er. Derfor er du også sikker på at finde en Mercedes, der kan dække dine bilbehov og -drømme på én gang. 

Mercedes leasing

Hvordan kan du så komme til at køre i en Mercedes til daglig? Scanleasing står klar til at give et leasing tilbud, der passer til dine behov. Grunden til, at billig Mercedes leasing er muligt, er først og fremmest de mange fordele, der er ved bil leasing hos Scanleasing.

Hos Scanleasing beskæftiger de sig med finansiel leasing, også kendt som flexleasing. Det betyder kort og godt, at du kun betaler registreringsafgiften i den periode, du leaser bilen. Det kan lade sig gøre, fordi Scanleasing sørger for, at registreringsafgiften allerede er betalt, mens du betaler det som et månedligt beløb frem for et større engangsbeløb som ved et ordinært køb af bil. 

Ved Mercedes leasing vil du derfor blot skulle betale en førstegangsydelse, der beregnes som en procentdel af bilens pris og en nedskrivning af bilens restværdi, og efterfølgende en fast lav månedlig ydelse, som også beregnes procentvis. Samtidig er der hos Scanleasing ingen kilometerberegning, hvilket giver dig frihed til at køre så meget i bilen, som du vil. Flexleasing giver ligeledes mere fleksibilitet i din leasingaftale. Det betyder, at du nemt kan skifte til en anden Mercedes, hvis eksempelvis dit behov eller dine ønsker ændrer sig. 

Derfor er billig Mercedes leasing muligt hos Scanleasing.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan lease Mercedes billigt, kan du altid tage kontakt til Scanleasing. Deres mange dygtige rådgivere og eksperter inden for feltet ved, at leasing af bil kan være en jungle at finde rundt i. Derfor står de altid klar til at besvare både store og små spørgsmål om leasing og kan give dig et endnu mere uddybet indblik i Mercedes og Mercedes leasing. Og så kan du altid få et tilbud på Mercedes leasing.

 

Dagens Gossip