Ærlig Prins Nikolai opgiver sin fremtidsdrøm: ‘Det bliver nok aldrig aktuelt’

Den unge prins har droppet en gammel fremtidsdrøm. I stedet er han startet på Hærens Sergentskole og bagefter venter formentlig en uddannelse i Danmark eller i udlandet

For lidt over en uge siden skulle prins Nikolai stå ret og ranke ryggen, da han 1. august startede som elev på løjtnantsbasisuddannelsen på Hærens Sergentskole i Varde.

Her skal prinsen tilbringe de næste to år under uddannelse, og herefter vil tiden vise, hvad prins Joachim og Alexandras ældste søn så skal kaste sig over.

Det er dog ikke muligheder, der mangler, for på trods af sine kun 18 år, har prins Nikolai allerede flere karrieremæssige tangenter at spille på.

Læs også

Genialt! Denne opfindelse har gravide kvinder sukket efter

26. juni blev den 18-årige prins student fra Herlufsholm Skole i Næstved, men allerede før studentereksamen havde den selvstændige unge mand skabt sig en opsigtsvækkende karriere, da han tilbage i februar i år sprang ud som model og gik sin første catwalk, da han var på podiet ved modegiganten Burberrys show under London Fashion Week. 

Siden valgte prinsen at skrive kontrakt med det danske modelbureau Scoop Models, der tog en række modelbilleder af den 18-årige prins, og efterfølgende optrådte han tilmed på forsiden af det internationale modemagasinet Dust.

Men på trods af den spirende modelkarriere har prinsen hele tiden vidst, at han efter gymnasieuddannelse ville påbegynde en toårig reserveofficeruddannelse på Hærens Sergentskole i Varde. Noget han tidligere har forklaret til pressen.

Læs også

Forskere advarer: Din mobil kan gøre dig blind

Prins Nikolai har dog genoptog modelarbejdet for en stund, da han i denne uge pryder forsiden af det danske magasin Euroman, der også bringer et længere interview med den ældste af dronning Margrethes børnebørn.

Her fortæller han om sig selv, om at være prins, mens han også reflekterer over, hvad han skal fordrive sit voksenliv med.

I den forbindelse afliver prinsen også to gamle barndomsdrømme, da han bliver spurgt til sine tidligere udtalelser om, at han gerne ville følge i sin fars fodspor og blive racerkører eller landmand.

Læs også

Kvinde på familieudflugt lagde mærke til mystisk mand med bushammer: Så tog hun sagen i egen hånd

- Jeg tror, landbrug er helt ude af billedet. Men racerkører. Hvis jeg fik muligheden for at blive racerkører, ville jeg gerne. Men det bliver nok aldrig aktuelt, siger prins Nikolai til Euroman, men bliver dog straks suppleres af sin mor Alexandra, der tørt konstaterer:

- Så skulle du være startet noget tidligere og måske have kørt gokart først.

I stedet forklarer prinsen, at karrierevalget formentlig falder på en civil uddannelse i Danmark eller i udlandet. Mere ved han dog ikke.

Den unge prins, med de mange forventninger på sine skuldre, har dog to år på Hærens Sergentskole i Varde til at finde ud af, hvad han gerne vil.

Læs også

118 - Her kan du finder nummeroplysning 118 og andre vigtige informationer om private personer, virksomheder og offentlige institutioner.

Hvem ringer - Der findes ikke noget mere irriterende end svindlere der ringer op fra mærkelige numre. Hvem ringer er din guide til at finde oplysninger om, hvem der gemmer sig bag det ukendte nummer.

 

Dagens Gossip