Afslører glædelig nyhed på tv: Jonatan Spang skal være far

Jonatan Spang er vært på DR-programmet Tæt på sandheden. Foto: Fredrik Sundbye / DR.

Den landskendte komiker og hans hustru, Louise Ryberg venter barn sammen.

DR 2 satireprogrammet ’Tæt på sandheden med Jonatan Spang’ er udover sjove indslag, også kendt for nogle gange at gå lige til grænsen, og måske også over. Denne gang er grænsen endnu engang overskredet, men kun fordi der ingen grænser er for, hvor glad Jonatan Spang må være i øjeblikket.

Læs også

Dommer-konflikt fortsætter i X Factor: ’Han er en presset mand’

Den 43-årige populære komiker og tv-vært, kunne nemlig i programmet opkaldt efter ham selv, dele med de mange seere, at han og hustruen venter et barn sammen.

Ekstra Bladet har i den forbindelse forsøgt at få en kommentar fra Spang, der har kommenteret den glædelige nyhed ved hjælp af sin PR-manager, Annette Wigandt, der overfor mediet bekræfter, og tilføjer en besked fra det lykkelige par.

”Det er rigtigt at vi venter barn til foråret og vi glæder os rigtig meget,”

Afsløring kom i forbindelse med et interview, Jonatan Spang lavede med regionrådsformand i Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen, om manglen på jordemødre på diverse fødegange.

Det er ellers ikke meget Spang deler om privatlivet, hvert fald ikke i sammenligning med andre i mediebranchen.

Spang blev gift med hustruen Louise Ryberg i sommeren 2020, men også det blev holdt hemmeligt for offentligheden i en periode.

Det var først da skarpe seere af programmet opdagede en vielsesring på Spangs finger, at han, endnu engang gennem PR-manageren, bekræftede ægteskabet.

”Jeg kan med stor glæde bekræfte, at Jonatan i sommers er blevet gift med sit livs udkårne, Louise Ryberg,” – Lød det dengang fra Annette Wigandt.

Læs også

’Kender du typen’-vært: Jeg skreg i telefonen

 

 

Dagens Gossip