Afsløring: Christopher friede med hele tre ringe til sin Cecilie

Foto: Asger Ladefoged/Scanpix

Den nyforlovede Cecilie Haugaard fik ikke bare én, men hele tre ringe, da Christopher gik på knæ.

Søndag blev en dag, som Christopher Lund Nissen og Cecilie Haugaard aldrig glemmer.

I et sommerhus i Tisvilde valgte popstjernen nemlig at gå på knæ og fri til sin model-kæreste, der skyndte sig at sige ja.

- I aftens var den bedste aften i mit liv! Det største ja, jeg nogensinde har sagt, skrev Cecilie Haugaard efterfølgende i et opslag på Instagram, hvor man også kunne se de to nyforlovede i kærlig omfavnelse.

Også Christopher har efterfølgende lagt et billede på det sociale medie. Her ses den funklende ring, han friede med, mens der i teksten blot står:

- Kun min.

Efterfølgende har det vist sig, at det var en helt særlig ring, som den krølhårede popdreng i hemmelighed har fået kreeret i samarbejde med juveler og diamantekspert Brian Mouritsen. Det skriver magasinet Elle. 

Faktisk er der tale om hele tre ringe, der hver især symboliserer henholdsvis tro, håb og kærlighed.

Centerringen, der består af den over 3 carat tunge diamant, symboliserer kærlighed, mens de to garderringe, som omgiver den, symboliserer tro og håb.

Kongehusekspert er ikke i tvivl: Prins Joachim skaber dårlig stemning i familien

Den store diamant i midten er fattet i en såkaldt bezel-fatning, der gør, at diamanten sidder lavt og er beskyttet bedst muligt. På den måde risikerer den travle model Cecilie ikke at hænge ufrivilligt fast i noget med sin nye forlovelsesring. Garderingene er også designet med omtanke for Cecilies travle hverdag, der indebærer arbejde og sport.

Brian Mouritsen, der til daglig rådgiver om smykker og diamantinvesteringer fra sit showroom på Kgs. Nytorv, har til Elle forklarer, at han netop havde erhvervet sig en 3,01 carat brilliantsleben diamant, da Christopher kom på besøg i showroomet.

Så snart sangeren så stenen, vidste han, at det var den, han ville fri til Cecilie med, fortæller Brian Mouritsen.

 

Dagens Gossip