Alexandras vilde lønkrav: Kræver 200.000 kroner blot for at stille op

Foto: Grevinde Alexandra / Polfoto

Det er ikke småpenge, det tidligere medlem af kongehuset kræver, hvis hun skal stille op til foredrag.

En årsløn på 2,4 millioner kroner vil for de fleste personer i Danmark være rigeligt til at have til dagen og vejen. Men det er tilsyneladende ikke nok for grevinde Alexandra.

I hvert fald tjener Alexandra ”lidt” ekstra kroner og ører ved siden af den apanage, som hun siden 2005 – hvor hun blev skilt fra prins Joachim – har modtaget fra den danske statskasse.

Udover at være grevinde er Alexandra nemlig foredragsholder, og det er langt fra gratis, hvis man ønsker at stable et arrangement på benene med grevinden som foredragsholder. Ifølge HER & NU er prisen for et foredrag nemlig 200.000 kroner, skriver Realityportalen.dk.

Så bankkontoen hos det tidligere kongehusmedlem bør langt fra være tom. Oveni en årsløn på 2,4 millioner kroner og X antal foredrag til en værdi af cirka 200.000 kroner per foredrag kunne grevinden sidste sommer se omkring 17 millioner kroner rulle ind på bankkontoen, da hun solgte sin millionvilla.

Villaen var udbudt til 25 millioner kroner, men ifølge TV2 måtte der et afslag til på 2 millioner, før den luksuriøse bolig kunne få ny ejer. Som vi på Dagens,dk tidligere har kunnet fortælle, overtog Alexandra villaen kvit og frit efter skilsmissen fra prins Joachim. Oplysninger fra Tingbogen viste dengang, at der blot var optaget lån for 6.195.000 kroner i boligen.

For dyr til TV2

Det er dog langt fra alle, der er villige til at betale 200.000 kroner for et foredrag med grevinden.

Læs også

Alexandra kunne ikke holde facaden: Brød grædende sammen offentligt

I programmet ’Det, vi taler om’ på Radio24Syv har kommunikationsrådgiver Anna Thygesen tidligere fortalt, at hun måtte droppe et samarbejde mellem TV2 og grevinde Alexandra.

- Jeg prøvede at lave et samarbejde med hende til TV2. Vi skulle lave en stor konference om erhvervskvinder. Noget businessagtigt. Der var så en pris, vi primært havde opfundet for, at hun også kunne sige ja til det. Så tog vi fat i grevinde Alexandra, der var blevet skilt, og spurgte, om hun ville være protektor, fortalte Anna Thygesen i programmet.

Anna Thygesen og Alexandra havde flere møder, men da snakken nåede til det økonomiske aspekt, blev Anna Thygesen bleg i ansigtet.

- Vi sad og talte, og hun skulle have – og det bliver så mellem os – rimelig mange penge. Jeg var helt bleg, for så mange penge havde vi slet ikke. Så skulle hver deltager betale 30.000 kroner for at være med. Det talte vi så om, og så måtte vi vende tilbage med et konkret tilbud. Jeg kan desværre ikke udtale mig om, hvad hun skulle have for det. Men det blev aldrig til noget.

At hver deltager skulle betale 30.000 kroner stemmer godt overens med de oplysninger, som HER & NU er i besiddelse af, vurderer Realityportalen.

At grevinden modtager mere end to millioner kroner årligt fra den danske statskasse er blevet en politisk debat.

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

LÆS OGSÅ: Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

 

Dagens Gossip