Anders Samuelsen deler glædelig nyhed: ’Fyldt med dyb taknemmelighed’

Den tidligere leder af Liberal Alliance, Anders Samuelsen, har i et opslag på sin Facebookprofil bekræftet, at han for ganske nyligt er blevet far for tredje gang.

Det skriver Ekstra Bladet.

'Livet er smukt. Tak min elskede. Velkommen søde dreng', - skriver den tidligere store politiske kanon, der derved kan byde sit tredje barn velkommen i verden.

Læs også

Ringede og undskyldte til Løvens Hule-deltager:

 

53-årige Anders Samuelsen fortæller, at sønnen blev født den 21. februar, og roser sin partner, den 45-årige Christina Suun, der i denne forbindelse fødte for første gang.

De fleste forældre kan nok uden videre besvær huske deres børns fødselsdag, men Christina Suun har nu fået sig en ganske god tommelfingerregel, til at huske den nyfødte søns fødselsdag – de deler nemlig den 21. februar som den dag, de begge kom til verden. Blot med 45 års forskel.

”Christina er i dag blevet mor for første gang og jeg er blevet far for tredje gang,” – skriver han og fortsætter:

”Lige nu er jeg så fyldt med dyb taknemmelighed og beundring over min elskedes overmenneskelige indsats, det fantastiske, omsorgsfulde og professionelle personale på Rigshospitalet og den dybeste taknemmelighed overfor at få muligheden for at opleve dette under,”

Ikke overraskende er størstedelen af den tidligere politiske leders sociale medier, derfor i øjeblikket propfyldt med ikke bare billeder af den nyfødte sønnike, men også lykønskninger fra nær og fjern – og alt ser ud til at være i den skønneste, lykkeligste orden i Samuelse/Suun-huset i øjeblikket.

Læs også

Kristian Thulesen Dahl afhørt af Bagmandspolitiet

 

 

Dagens Gossip