Annette Heick raser: “Få mennesker kan få mit pis i kog”

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Hun er hård kost, lyder det fra Annette Heick.

Det er en klumme i Berlingske, der har fået Annette Heick til tasterne.

Læs også

Sofie Linde afslører: Jeg var forbi skærsilden

Her har debattør og journalist Birgitte Erhardtsen valgt at tage emnet ‘påklædning i politik’ op. I klummen, der bærer titlen 'Derfor snakker ingen om Danmarks to mest magtfulde kvinders køn og udseende', fokuserer Birgitte Erhardtsen på, at kvindelige politiker ikke kan nå til tops, hvis de går for meget op i deres udseende. 

I klummen skriver Birgitte Erhardtsen blandt andet:

“Helle Thorning kunne ikke lade være med at gå op i sit udseende, og det kan hun stadig ikke. I et interview i Berlingske for nyligt var det en central pointe, at hun nu ville til bestyrelsesmøde i Vestas med glimmernegle. Jamen, skulle bestyrelsesformand Bent Norberg så komme i hawaiiskjorte? Hvorfor ikke bare acceptere, at der findes en dresscode for professionelle mennesker, der helst bare vil koncentrere sig om deres job, “skriver hun og fortsætter:

“Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen er et helt andet sted. De passer deres arbejde og har formentlig slet ikke tid til alt det hurlumhej med hår og matchende tasker og sko, der skal til, hvis man vil ligne en mannequin hver dag.”

"Hun er hård kost"

Instagram har Annette Heick valgt at dele ovenstående tekst fra klummen, og hun lægger ikke skjul på, at hun er træt af debattør og journalist Birgitte Erhardtsen.

“Få mennesker kan få mit pis i kog som Birgitte Erhardtsen fra Berlingske. Hendes ræsonnement er, at hvis du gør noget ud af dit udseende (altså noget andet end det hun lige bryder sig om) så prioriterer man ikke sit arbejde. Jesus altså. Det er også Birgitte Erhardtsen, der antager, at kvinder går på høje hæle for at tækkes mænd,” skriver Annette Heick og hentyder til en anden klumme fra Birgitte Erhardtsen. Heri lød budskabet, at på jobbet gør kvinder klogt i at nøjes med “elegance og så gemme de sexede outfits til privatlivet.”

Annette Heick uddyber i sit opslag, at hun ikke opfatter sig selv som feminist, men slår fast, at hun synes, at Birgitte Erhardtsen er “hård kost for moderne kvinder.”

Du kan se Annette Heicks opslag herunder:

Foto: Instagram @annetteheick.

 

Læs også

Efter DR-program: Springer fra aftale

 

 

 

 

 

Dagens Gossip