Beckhams ældste søn får pigehjerter til at smelte: Her viser han sin nøgne overkrop

David og Victoria Beckhams ældste søn Brooklyn fik sine kvindelige følgere til at juble, da han tirsdag delte et billede af sin nøgne overkrop på det sociale medie Instagram.

Det ses da også tydeligt på det letpåklædte billede, at det ikke var første gang, at 17-årige Brooklyn satte sine fødder i et fitnesscenter. Hans unge krop er tydeligvis veltrænet.

Læs mere: Victoria Beckham vækker vrede: Her er billedet, hvor hun kysser datteren på munden

 

@chasenfitness

Et billede slået op af bb (@brooklynbeckham) den

9. Aug 2016 kl. 9:59 PDT

Billedet af den unge mand gik da også rent ind hos hans mange fans. I løbet af et lille døgn, har det fået mere end 430.000 likes og lige knap 7.000 kommentarer fra hans mere end otte millioner følgere.

Læs mere: Beckham smelter alles hjerter: Her ærer han Victoria på deres 17 års bryllupsdag

Det er ikke første gang, at Brooklyn Beckham deler billeder fra sin styrketræning på det populære medie. Han har før vist sine muskler frem på sin offentlige profil.

 

Hitting the gym

Et billede slået op af bb (@brooklynbeckham) den

4. Apr 2016 kl. 10:29 PDT

 

Working out

Et billede slået op af bb (@brooklynbeckham) den

12. Nov 2015 kl. 10:04 PST

De unge piger må dog nøjes med at fantasere om den unge Beckham. Han danner nemlig par med den 19-årige skuespillerinde Chloë Grace Moretz.

Læs mere: Beckham-kæreste åbner op om forhold

Det unge par valgte at gøre deres forhold officielt i slutningen af maj, efter de ifølge Chloë Grace Moretz havde datet i et par år. Den store opmærksomhed omkring deres bekendtskab skulle nemlig have påvirket deres forhold:

- Vi har datet lidt i et par år nu, og nu har vi gjort det lidt officielt. Vi løb altid fra folk, der forsøgte at tage billeder af os, fortalte hun i talkshowet "The Talk".

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip