'Bitcoin-piraten' overfaldet: Deler billede med skaldyrsfad fra hospitalssengen

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Danske Niklas Nikolajsen fik sig i weekenden en ubehagelig oplevelse i det københavnske natteliv.

Niklas Nikolajsen, formentlig bedre kendt som ‘Bitcoin-piraten’, er lige nu på Rigshospitalet. Det skyldes at han for nogle dage siden blev overfaldet.

Læs også

TV2: Regeringen vil indføre ny afgift

- Royal skaldyrsplatte med hummer, rejer og krappe -en solid efter-operation frokost. Tak, kone. Efter at være blevet overfaldet på en natklub i København lørdag aften, har jeg brækket mit venstre ben 3 steder. Jeg blev endelig opereret tirsdag nat. Det gik godt! Jeg vil senere i dag blive flyttet til et hotel, hvor jeg også får en stor mængde morfin - og vil komme mig henover de næste par dage. Tak for alle hilsnerne, skriver Niklas på Facebook.

Han er stifter af banken Bitcoin Suisse, som i dag er en af de helt store spiller på kryptomarkedet. Niklas bor normalt i Schweiz, men har blandt andet også en rockbar kaldet Luke’s i København.

En anden dansker, som også er bosiddende i Schweiz, er rigmand og serieiværksætter Lars Tvede. I en kommentar spørger han mere ind til overfaldet, hvilket Niklas også har svaret på:

- Hvorfor kan jeg ikke svare paa. Men en ung muskuløs mand, ca. 30 aar gammel, kort sort haar.. Noget med at jeg var en kæmpe idiot, der ikke skulle tro jeg var noget, at kun evnesvage opbevarede BTC paa egen-genererede nøgler, at jeg var en fed løgner at jeg havde mere end 10 af dem, og var en klam gammel mand.

 

Læs også

Dyster melding: Så længe vil der være høje gaspriser

 

 

Dagens Gossip