Bridget Jones-stjerne taler ud om Hollywood-pause

Hun overraskede de fleste, da hun troppede op på den røde løber for knap to år siden efter omkring fem års stilhed.

"Bridget Jones"-skuespillerinden Renée Zellweger havde indtil da holdt sig væk fra offentlighedens søgelys og det store lærred.

Sidst, man havde set noget til Hollywood-stjernen, var i 2010, hvor hun spillede med i filmen "My Own Love Song".

Det tilbagetrukne liv skyldtes, at skuespillerinden havde brug for en pause, fortæller hun i et interview med magasinet American Way, som uddeles til passagererne på American Airlines, United og flere andre store luftfartsselskaber.

- Da jeg stoppede med at lave film, var det, fordi det var mere nedbrydende end givende.

- Det var på grund af den måde, jeg levede mit liv, og jeg tror ikke, at du kan være god i et kreativt medie, hvis du ikke er taknemmelig for muligheden for at deltage, siger Renée Zellweger til bladet, der har skuespillerinden på forsiden af sin septemberudgave.

I 2016 gjorde hun comeback i filmen "The Whole Truth". Snart kan hun igen opleves i rollen som den kiksede og charmerende Bridget Jones.

Den Oscarbelønnede skuespillerinde besluttede sig for at vende tilbage til spotlyset, fordi hun higede efter at tage del i den kreative proces igen.

- Jeg begyndte at savne det, og jeg følte mig klar, siger Renée Zellweger til American Way.

Faktisk planlagde stjernen i første omgang at tage fri fra skuespillet, efter at filmen "Chicago" havde premiere i 2002.

Den planlagte ferie kom først en del år senere, fordi der gang på gang dumpede gyldne muligheder ned på skuespillerindens bord, som hun ikke kunne takke nej til, fortæller hun til magasinet.

Renée Zellweger kan opleves i filmen "Bridget Jones' Baby", der forventes at få dansk premiere den 15. september i år.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip