Britney Spears overlader intet til fantasien: Her smider hun ALT

Foto: Instagram

Popstjernen er kendt for ikke at være bleg for at vise hud. Med de seneste billeder overgår hun dog alligevel sig selv.

40-årige Britney Spears plejer ikke at have problemer med at smide kludene. Det har hun flere gange vist med sine sceneshows og afslørende billeder på sociale medier.

Læs også

Knust far hjemsøges af sønnens sidste ord

Selvom hun ikke er bleg for at vise hud, har hun alligevel formået at overgå sig selv denne gang.

I et nyt opslag på det sociale medie Instagram, har 'Baby One More Time'-stjernen nemlig delt to billeder, hvor hun ikke just kan bryste sig af at overlade noget til fantasien.

På de to billeder, som sangerinden har delt på det sociale medie, har hun nemlig absolut intet tøj på. Det eneste, der skjuler hendes kønsdel er en lille blomst-emoji.

Foto: Instagram

Hendes bryster holder hun over med sin ene hånd, mens den anden bruges til at tage billeder i spejlet.

Som tekst til de to billeder, har Britney Spears skrevet følgende tekst: "Fri 'kvinde-energi' har aldrig føltes bedre." Teksten har hun fulgt op med en lille lyserød bånd-emoji.

Det er langt fra første gang, at Britney Spears har delt afslørende billeder af sig selv på de sociale medier. Flere gange tidligere har hun trukket overskrifter verden over, efter at have delt både billeder og videoer af sig selv, hvor der er meget lidt, der overlades til fantasien.

Foto: Instagram

Selvom det ikke er første gang, at hun deler billeder af denne karakter, har der dog ikke tidligere været delt noget, hvor hun har været lige så afklædt, som det er tilfældet på disse billeder.

Hendes ageren på de sociale medier har på det seneste delte vandene. Flere af hendes fans mener, at hun blot nyder sin frihed, og at hun kan være sin egen person, efter hun er blevet frigjort fra sin fars værgemål.

Læs også

Nu kommer SSI med de "sande" coronatal

Andre er derimod af den holdning, at det skyldes, at hendes mentale helbred ikke er godt. Derfor er hun af flere personer i kommentarfeltet på flere af hendes Instagram-opslag blevet opfordret til at søge hjælp.