Camilla fra ‘De unge mødre’ skal endelig giftes: Sådan bliver den store dag

Den 1. oktober siger Camilla Framnes, som er kendt fra den populære reportageserie ‘De unge mødre’, ja til kæresten Kevin. Det er en begivenhed, som giver hende sommerfugle i maven.

- Lige om lidt står jeg over for at skulle giftes med manden i mit liv, jeg er spændt, nervøs, ovenud lykkelig og totalt svævende i øjeblikket, skriver Camilla Framnes i et indlæg på sin blog.

Når Camilla Framnes går ned ad kirkegulvet, bliver det i en kjole, som er en prinsesse værdig.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs mere: Camilla fra ‘De unge mødre’ har smidt 76 kilo: Her viser hun bikini-kroppen frem

- Jeg skal være prinsesse i en stor, flot kjole. Det er den smukkeste kjole, jeg længe har set, siger Camilla Framnes til Ekstra Bladet.

- Man skulle tro, den var syet særligt til mig, for den sad bare, som den skulle. Og ret vildt at kunne hoppe i en størrelse 38, tilføjer hun.

Camilla og Kevins ringe kommer til at få et meget personligt præg:

Læs mere: Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

- Mit fingeraftryk skal være på Kevins ring, og hans på min, så det skal vi have taget aftryk til i dag. Og så skal der være 23 brillianter i min ring, for 23 er vores tal, siger Camilla Framnes.

Parret har børnene sammen Oliver på 10 og Sebastian på syv, som Camilla har fra tidligere forhold. Derudover har Kevin datteren Amalie på syv med en tidligere partner. Sebastian og Oliver skal være brudesvende til brylluppet, mens Amalie skal være brudepige.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip