Cecilie Beck om stor omvæltning: Det er hårdt

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Cecilie Beck skal til at vænne sig til tanken.

Tv-værten Cecilie Beck er mor til to - døtrene Astrid og Frida på henholdsvis 24 og 19 år. Nu er tiden ved at være kommet til, at de to piger skal til at flyve fra reden.

Læs også

Nu er det slut: Farvel til TV 2-profil

De fleste mødre der har børn i den alder, kan sikkert nikke genkendende til, at det ikke altid er en nem tanke at forlige sig med. Det er det heller ikke for Cecilie Beck.

“Den første flytter hjemmefra den 15. juni og den næste den 15. juli. Det, synes jeg, er hårdt lige i rap,” fortæller den populære tv-vært til Billed Bladet. 

Heldigvis kan Cecilie Beck ptrøste sig med, at de to døtre ikke flytter langt væk. De flytter ikke væk fra adressen, da de skal bo i samme ejendom som Cecilie Beck. 

“Men de flytter ind i den samme ejendom, som jeg bor i. Jeg har nærmest tvunget dem til at købe lejligheder, og de har fået hver deres. Den ene skal bo i min opgang, og den anden skal bo i opgangen inde ved siden af," lyder det fra Cecilie Beck.

Væk fra skærmen

Cecilie Beck plejer at være at finde på skærmen på nyhederne, men i en periode sidste år var hun væk.

Foto: Miklos Szabo TV 2

Hun stod nemlig i spidsen for et helt nyt TV 2-program, ved navnet ‘Gravegruppen’. I programemt følger man Cecilie Beck og Thomas Skov, som i selskab med tre andre undersøgende journalister, ser nærmere på nogle af de henvendelser og tips, som TV modtager.

Det foregår sådan, at holder modtager tippet om mandagen kl.09, og så har de en uge til at finde ud af, om der er grundlag for en spændende journalistisk undersøgelse med noget samfundsrelevant i sigte. Seerne kommer med helt tæt på og får lov til at følge processen helt fra start til slut - hvor sagen afsluttes med en eventuel konfrontation.

“Man kan komme meget længere, end jeg troede,” fortæller Cecilie Beck i Go'morgen Danmark om det nye projekt, der blandt andet tager seerne med om bag kameraet og viser det journalistiske arbejde.

Programmet kan ses på TV 2 PLAY.

Læs også

Fik selfie med prinsesse Isabella i Parken: Sådan gik det til

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip