Cecilie Stenspil og Troels Lyby er blevet forældre: Se det søde Instagram-foto

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Det kendte skuespiller-par er blevet forældre til en lille dreng.

Cecilie Stenspil og Troels Lyby er blevet forældre.

Det kan den populære skuespillerinde afslører på Instagram, hvor hun tidligere torsdag har delt et billede af den sødeste lille baby-fod.

Samtidig kan Cecilie Stenspil løfte sløret for, at parret er blevet forældre til en lille dreng.

- Så kom Storken med den sødeste lille baby dreng, skriver skuespillernen på det socale medie.

Den lille dreng er 38-årige Cecilie Stenspils første barn, mens 51-årige Troels Lyby i forvejen har børnene Johannes og Klara fra et tidligere forhold.

Selvom Cecilie Stenspil først har delt den lykkelige nyhed i dag, så kom den lille dreng faktisk til verden allerede for tre uger siden. Det afslører Cecilie Stenspils agent, Sten Hassing Møller, over for Ekstra Bladet og fortæller, at den lille dreng blev født lidt for tidligt, og at de nybagte forældrepar ville gerne vente til omkring den rigtige terminsdato med at offentliggøre nyheden.

- Han skulle være født 10. september, så han var lidt lille. Men de har det meget fint nu, og parret er meget glade og lykkelige, lyder det fra Sten Hassing Møller til Ekstra Bladet.

Det var ligeledes på Instagram, at Cecilie Stenspil tilbage i juni måned kunne afsløre, at parret ventede barn.

Cecilie Stenspil og Troels Lyby har dannet par siden 2012.

Læs også

Kortfilm analyse - Kortfilmsanalyse er ofte afgørende hvis man for alvor vil forstå temaerne og budskaberne i en kortfilm. Her får du en guide til at lave en kortfilm analyse.

Litterær artikel - En litterær artikel handler om at analysere, fortolke og formidle forståelsen af fiktionstekster. Her kan du se, hvordan en litterær artikel skal opbygges, og hvad den skal indeholde.

Nummeroplysning - Her kan du finde adresser og telefonnumre på privatpersoner, firmaer og offentlige institutioner i Danmark. Nummeroplysning 118 kan kontaktes på både telefon og online.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip