Dansk stjerneskuespiller er blevet mor

Foto: Evan Agostini/Scanpix

Den lille pige kom til verden i august, men det er først nu, at de lykkelige forældre er stået frem.

Over de senere år er der for alvor kommet gang i Birgitte Hjort Sørensens skuespillerkarriere med fremtrædende roller i både danske og udlandske film og serier.

Nu må 36-årige Hjort Sørensen imidlertid sætte karrieren og succesen på pause, men det skyldes en glædelig begivenhed. Den populære skuespillerinde er nemlig blevet mor til en lille pige. Det afslører hun selv søndag på sin Instagram-profil.

Læs også

Juhuuu! ‘Familien fra Bryggen’ vender tilbage til skærmen - se her hvornår

Her har Hjort Sørensen delt et billede af den sødeste lille baby-fod, mens hun afslører, at datteren allerede kom til verden i august og at man derfor har gået stille med dørerne.

- Bedre sent end aldrig: Denne yndige fod tilhører den dejligste lille pige, der kom til verden i august, og som har væltet os omkuld af kærlighed (og søvnmangel), skriver Greyzone-stjernen og henviser til sin kæreste Kristian Ladegaard Pedersen, der er tidligere redaktionsleder hos DR.

 

Tilbage i marts i år kom det frem i en pressemeddelelse, at de to skulle være forældre, men det er først nu, at parret følger op med den glade nyhed.

Fans af den danske skuespillerinder, der blandt andet har medvirket i de amerikanske hit-serier Game of Thrones og Vinyl, skal dog ikke forvente, at man fremover får lov at se en masse søde babybilleder på de sociale medier.

Foto: Evan Agostini/Scanpix

- Vi er uendeligt glade og taknemmelige - og har besluttet, at vores datter selv må bestemme, om hun vil være på sociale medier, så jeg vil styre mig med at lægge flere billeder ud (jeg har taget en del, skal vi sige det sådan), skriver Birgitte Hjort Sørensen og slutter sit opslag med at rose den danske sygehusvæsen.

- Og så vil jeg i øvrigt gerne benytte lejligheden til at slå et slag for vores offentlige sygehusvæsen. Vi har kun mødt dedikerede, professionelle, søde og effektive folk fra start til slut, og det er et fantastisk privilegium at have fri og direkte adgang til den form for hjælp i sådan en livsomvæltende situation, skriver skuespilleren.

Læs også

Er I (næsten) nygifte? Så er der rigtig gode nyheder

Birgitte Hjort Sørensen slog for alvor igennem i portrætfilmen Marie Krøyer, og DR-hittet Borgen, og har senest kunne opleves i TV2-serien Greyzone.

 

Dagens Gossip