Derfor har Christopher ikke givet lyd fra sig i flere måneder

Christopher har ikke givet lyd fra sig siden november sidste år.

Christopher har ikke givet lyd fra sig på sociale medier i månedsvis, og fans er begyndt at blive bekymrede.

Hvad laver Christopher? Det spørgsmål stiller masser af panikslagne teenagepiger sig selv i disse dage.

Han var nemlig på toppen af sin popularitat, da han pludselig stoppede med at opdatere sine profiler på sociale medier og deltage i tv-programmer og interviews.

Faktisk har han ikke givet lyd fra sig siden sidste år, hvilket virker besynderligt for en person, der lever af rampelyset.

Den blonde charmør delte sidst et billede på Instagram 12. november 2017, og det er naturligvis ikke gået ubemærket hen. Christophers fans diskuterer livligt og desperat, hvad der mon er blevet af popprinsen.

Her er han seneste opslag.

Men nu forsikrer hans pr-ansvarlige Julie Bekker, at der ikke er noget at være bekymret for. Landets teenagere kan ånde lettet op - han lever, skriver Se og Hør.

- Der er lidt stille omkring Christopher, det vil jeg gerne medgive. Men det er simpelthen bare, fordi han lige trængte til lidt ro. Han har bare helt vildt travlt med at lave ny musik, og han arbejder intensivt i alle mulige forskellige lande. Han kommer snart tilbage, siger hun til Se og Hør.

Christopher har mere end 500.000 følgere på Instagram og indtager efter planen Plænen i Tivoli, hvor han giver koncert 13. april.

Læs mere

Sofie Linde - Hun er kendt i hele Danmark som vært på X-Factor. For den yngre generation er Sofie Linde også kendt fra Ramasjang og DR Ultra, hvor hun allerede debutterede som tv-vært som 18-årig. Dengang blev Sofie Linde vært i sommerprogrammet Summarum, som de fleste børn i Danmark elskede at se. Siden er Sofie Linde blevet kæreste med kollegaen Joakim Ingversen.

Fie Laursen - Hun er en person skabt af vores tids medier. Fie Laursen er ikke blevet kørt i scene af et eller andet stort TV-selskab eller musikvirksomhed. Fie Laursen har skabt sig selv på sin blog og særligt på YouTube. Fie Laursen er en reality stjerne, forfatter, debattør, provokatør og så er hun den person, der bliver googlet flest gange i Danmark. Læs protrættet af Fie Laursen her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip