DR afslører: Her er de tre dommere og værten på næste års X Factor

Der bliver tale om et gensyn til den kommende sæson af DR's populære underholdsprogram X Factor.

Dommertrioen til næste års sangkonkurrence kommer atter til at bestå af Thomas Blachman, Remee og Mette Lindberg.

DRs underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, er stolt over at kunne præsentere de tre dommere og ser frem til den kommende udgave af programmet, der går ind i sin 10. sæson på de danske tv-skærme.

- Vi går den 10. sæson af X Factor i møde med det stærkest mulige hold. Den indbyrdes kemi og den musikalske ekspertise er uovertruffen, når man sætter Blachman, Remee og Mette sammen, fortæller Jan Lagermand Lundme til DR.

Læs også: Katja K. står frem: Her er min nye kæreste

Der er også tale om et genvalg til sidste sæsons vært, da Sofie Linde atter skal styre slagets gang til de forskellige auditions i København og Aarhus og til de store live-shows i DR Byen.

- Med Sofie har vi en værtinde i front, som med sin charme og næsten overnaturlige skærmtække vil sikre X Factor lige præcis den sammenhængskraft, der får det hele til at gå op i en højere enhed, siger Jan Lagermand Lundme.

Hvis du selv går med en lille – eller måske stor – sangfugl i maven, så kan du stadig nå at tilmelde dig den såkaldte 'precasting' på den kommende sæson af tv-programmet.

Det foregår i København den 17. august og i Aarhus den 23. august. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip