DR-kendis sygemeldt: Hænger ikke sammen

Foto: Shutterstock.

“Jeg hænger bare ikke særligt godt sammen,” lyder det fra Kathrine Kelså Harders.

Kathrine og Michael Kelså Harders er et af de par fra den populære DR-serie ‘Gift ved første blik’, som det endte lykkeligt for. De to blev gift og er stadig sammen den dag i dag.

Læs også

Oplever manglende respekt: Nu kommer Jesper Buch dem til undsætning

Til februar kommer et nyt familiemedlem til verden, og trods de dejlige omstændigheder så har den seneste tid ikke være nem for Kathrine Kelså Harders. 

Opkast, kvalme og træthed har præget den første del af graviditeten, og det varer ved. Det fortæller Kathrine ærligt i et opslag på Instagram.

“Opkasten varer ved her i 2. trimester, trætheden er enorm, og jeg hænger bare ikke særligt godt sammen,” skriver hun og fortæller, at hun er blevet sygemeldt fra jobbet som lærer.

“På den ene side er det vildt dejligt at få bekræftet, at det her ikke er standarden, og det giver mening, at jeg har syntes, det har været hårdt. På den anden side er jeg helt vildt glad for mit arbejde, og jeg kan ikke lide at “pive”. Og det er jo nok også derfor, at jeg holdt ud i en måned på job, før jeg måtte kaste håndklædet i ringen,” fortæller hun og uddyber, at hun er sygemeldt i en måned. 

“Jeg håber på alle måder og af alle grundene, at jeg er klar til at vende tilbage efter det,” afslutter Kathrine.

Ikke flere råd

Den 19. august valgte parret at fortælle, at de i 2022 bliver en familie på tre. Siden da er det strømmet ind med gode råd, faktisk i sådan en grad, at Kathrine nu vælger at sige tak, men nej tak.

Kathrine og Michael Kelså Harders er et af de par fra den populære DR-serie ‘Gift ved første blik’, som det endte lykkeligt for. De to blev gift og er stadig sammen den dag i dag. Foto: Dr/Ritzau Scanpix.

“Vi vil helst ikke have flere råd. Det er lidt svært for mig at sige, for jeg ved, at de kommer med gode intentioner og alt det bedste. Men det er meget overvældende at få så mange råd, og de er meget modsatrettet,” forklarer hun i en Instagram-story.

“Vi ved simpelthen ikke, hvad vi skal stille op med alle de råd. Så vi vil godt sige: ‘Ikke flere råd fra nu af’,” lyder det ærligt. 

Læs også

Noller efter kræftforløb: Lægerne havde givet op

 

 

 

Dagens Gossip